Laatste finalisten 'Supertalent' zijn bekend

vrijdag 4 mei 2007

Prima Ballerina Maya en percussiegroep Beng hebben zich donderdag als laatste geplaatst voor de finale van 'Supertalent in Vlaanderen' op VT4. Maya, het 10-jarig balletdanseresje kwam met een iets gewaagdere act af dan in de eerste ronde, en dat konden de kijkers thuis wel smaken. Met een erg typisch rood jurkje demonstreerde ze haar vaardigheden op de tonen van de French Cancan.

Maya was erg blij met haar overwinning. 'Ik had het helemaal niet verwacht. Ik had eerder de basketters (Love4dagame) of Marie-Joelle, de zangeres, in de finale verwacht. Ik hoop dat ik later van het dansen mijn beroep zal kunnen maken.'

Bert, Bart en Olivier, de drie jongens achter Beng, hadden de finaleplaats in de verste verte niet zien aankomen. Hun percussieact kon de jury overtuigen om hen naar de finale te sturen. 'Voor ons kan 'Supertalent' nu al niet meer stuk. Volgende week zullen we iets heel aparts moeten doen om het publiek te kunnen overtuigen, want we zullen ook concurrentie krijgen van Percussive, een gelijkaardige act. We gaan de mensen thuis 'van onder hun zetels spelen'.

Volgende week strijden 8 acts voor d titel van 'Supertalent in Vlaanderen' en de cheque van 50.000 euro. Of het Maya of Beng wordt, kan u volgende donderdag vanaf 20.30 volgen op VT4.

Dit weekend schotelt TV-Visie je nog de leukste foto's van de laatste halve finale door.

DOSSIER: Supertalent in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Expeditie Robinson' (foto: VIER -  SBS Belgium 2018)

Het einde is in zicht en de drie overgebleven kandidaten strijden in een epische finaleproef tegen elkaar voor de titel van 'Robinson 2018'. Na 33 dagen op de Filipijnen wordt de winnaar bepaald op de allerlaatste eilandraad. Wie wint Expeditie Robinson en gaat naar huis met 25.000 euro?

'Expeditie Robinson', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers