Laatste finalisten 'Supertalent' zijn bekend

vrijdag 4 mei 2007

Prima Ballerina Maya en percussiegroep Beng hebben zich donderdag als laatste geplaatst voor de finale van 'Supertalent in Vlaanderen' op VT4. Maya, het 10-jarig balletdanseresje kwam met een iets gewaagdere act af dan in de eerste ronde, en dat konden de kijkers thuis wel smaken. Met een erg typisch rood jurkje demonstreerde ze haar vaardigheden op de tonen van de French Cancan.

M


aya was erg blij met haar overwinning. 'Ik had het helemaal niet verwacht. Ik had eerder de basketters (Love4dagame) of Marie-Joelle, de zangeres, in de finale verwacht. Ik hoop dat ik later van het dansen mijn beroep zal kunnen maken.'

Bert, Bart en Olivier, de drie jongens achter Beng, hadden de finaleplaats in de verste verte niet zien aankomen. Hun percussieact kon de jury overtuigen om hen naar de finale te sturen. 'Voor ons kan 'Supertalent' nu al niet meer stuk. Volgende week zullen we iets heel aparts moeten doen om het publiek te kunnen overtuigen, want we zullen ook concurrentie krijgen van Percussive, een gelijkaardige act. We gaan de mensen thuis 'van onder hun zetels spelen'.

Volgende week strijden 8 acts voor d titel van 'Supertalent in Vlaanderen' en de cheque van 50.000 euro. Of het Maya of Beng wordt, kan u volgende donderdag vanaf 20.30 volgen op VT4.

Dit weekend schotelt TV-Visie je nog de leukste foto's van de laatste halve finale door.

DOSSIER: Supertalent in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Balthazar wordt opgeroepen naar de plaats van een zwaar verkeersongeluk, waarbij verscheidene slachtoffers vielen. Hij ontdekt dat een van hen, een jonge vrouw getooid in een prinsessenkleed, al dood was voor het ongeval. Wanneer Balthazar en Hlne vermoeden dat er nog een andere vrouw bij haar in de wagen zat en dat zij waarschijnlijk in groot gevaar verkeert, starten ze een race tegen de tijd om haar terug te vinden voor het te laat is.

'Balthazar', om 23.45 uur op En.

Dossiers