'Koppels'-deelnemers kussen er elke dag minstens een half uur op los

woensdag 5 september 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

Wat is het geheim van een goeie relatie? De voorbije maanden gingen vier Vlaamse koppels de uitdaging aan en filmden ze hun eigen unieke relatietraining, met opdrachten die ze kregen van klinisch psychologe en klinisch seksuologe Chloé De Bie en klinisch seksuoloog Wim Slabbinck.

Zo ontdekten ze hoe ze hun leven samen een extra boost kunnen geven. Het resultaat is verrassend herkenbaar. U probeert het vanaf deze week toch ook?


Steven en Hannelore, Lars en Eline, Gregory en Leslie en Luc en Nadia: het zijn vier koppels met totaal verschillende relaties en verschillende redenen om deel te nemen aan 'Koppels'. In de eerste aflevering op donderdag 6 september ontmoeten de koppels mekaar voor het eerst en blikken ze samen met Chloé De Bie en Wim Slabbinck terug op hun relatietraining.

De eerste 3 opdrachten worden in beeld gebracht, die ze thuis - net zoals de andere 17 opdrachten - zelf filmden:

De Kus
Kussen koppels wel genoeg en zouden hun relaties beter worden als ze meer zouden zoenen? De koppels moeten elke dag minstens een half uur écht kussen. Tongkussen dus. Voor sommigen een geweldig leuke opdracht, anderen hebben het er wat moeilijker mee.

Digitale detox
Tegenwoordig raken we onze smartphone doorgaans vaker aan dan onze partner. Wat zou er gebeuren met onze relatie als we een week lang alle schermen uit ons leven zouden bannen? Vooral Eline krijgt het lastig en vertoont ware afkickverschijnselen.

Een eerlijk gesprek over kinderen
Het krijgen of niet krijgen van kinderen kan een enorme impact hebben op je relatie en je seksleven. De koppels starten een diepgaand, eerlijk gesprek over kinderen. Voor Steven en Hannelore is dit een belangrijk onderdeel van de relatietraining. Zij wou immers graag een kindje van hen twee, Steven was al papa en durfde de stap niet nog eens wagen.

'Koppels: Het Geheim van een Goeie Relatie', vanaf donderdag 6 september om 21.45 uur bij VTM.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Baltimore, 1962. Op het hoogtepunt van de Koude Oorlog werkt Elisa Esposito als schoonmaakster in een geheim overheidslaboratorium. Op een dag wordt er onder het toezicht van kolonel Strickland een mysterieus wezen binnengebracht in het labo. Elisa, die al sinds haar geboorte niet kan praten, kan haar nieuwsgierigheid niet bedwingen, en dringt de kamer binnen waar het creatuur wordt gevangengehouden. Ze ontdekt dat het om een mensachtig amfibisch wezen gaat. Het duurt niet lang voor Elisa sympathie begint te voelen voor hem. Wanneer ze te horen krijgt dat Strickland een vivisectie wil uitvoeren op het wezen, bedenkt Elisa een plan om samen met hem te vluchten.

'The Shape Of Water', film uit 2017 om 23.20 uur op VTM.

Dossiers