Kijkcijfers: Siska scoort, Stan (nog) niet

woensdag 4 september 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

Hoewel het programma op social media heel veel positieve reacties uitlokte, vallen de kijkcijfers voor het nieuwe VTM-programma met Stan Van Samang wat tegen. Dat blijkt uit de CIM-gegevens.

'Studio Stan' debuteert op VTM met maar 312.000 kijkers. Daar hadden ze bij VTM waarschijnlijk geen rekening mee gehouden. De concurrentie van Siska en haar stoute vragen op Eén bleek te groot, want dat programma scoorde wel meteen en was direct goed voor 793.000 kijkers.


'Gert Late Night' verloor kijkers en behield er nog 299.000. Loïc's 'Zot van Koken' dikte aan tot 199.000 liefhebbers, terwijl Meus wat inleverde en nog 291.000 mensen kon inspireren. Door de ontploffing in Wilrijk waren de nieuwsuitzendingen wel bijzonder in trek. En naar 'Vandaag' keek nu een half miljoen mensen, beter dan bij de vuurdoop op maandag.

Bron: HLN/CIM

Meer kijkcijfers vind je later vandaag terug op TVvisie.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'F.C. De Kampioenen' - Het Gala van de Gouden K's 2017 (foto: TVvisie - © Timmy Vanheel 2018)

Billie is gezakt voor turnen en Pol vindt dat een ramp. Hij schakelt de Kampioenen in om Billie te laten ervaren dat sport tof is, met desastreuze gevolgen. Pascale vindt ondertussen dat Marc iets van zijn leven moet maken en zet hem aan tot solliciteren. Maar dat moet achter de rug van Bieke gebeuren, die de bemoeienissen van Pascale niet apprecieert.

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op En.

Dossiers