Kijkcijfers: Siska scoort, Stan (nog) niet

woensdag 4 september 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

Hoewel het programma op social media heel veel positieve reacties uitlokte, vallen de kijkcijfers voor het nieuwe VTM-programma met Stan Van Samang wat tegen. Dat blijkt uit de CIM-gegevens.

'Studio Stan' debuteert op VTM met maar 312.000 kijkers. Daar hadden ze bij VTM waarschijnlijk geen rekening mee gehouden. De concurrentie van Siska en haar stoute vragen op Eén bleek te groot, want dat programma scoorde wel meteen en was direct goed voor 793.000 kijkers.


'Gert Late Night' verloor kijkers en behield er nog 299.000. Loïc's 'Zot van Koken' dikte aan tot 199.000 liefhebbers, terwijl Meus wat inleverde en nog 291.000 mensen kon inspireren. Door de ontploffing in Wilrijk waren de nieuwsuitzendingen wel bijzonder in trek. En naar 'Vandaag' keek nu een half miljoen mensen, beter dan bij de vuurdoop op maandag.

Bron: HLN/CIM

Meer kijkcijfers vind je later vandaag terug op TVvisie.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Mij Overkomt Het Niet' (foto: Eén - © VRT 2019)

De scouts van Izegem zijn op kamp aan het meer van Btgenbach, wanneer plots de 15-jarige Sebastiaan verdwijnt. Terwijl de Cel Vermiste Personen op zoek gaat naar de jongen, beginnen zijn ouders aan een lange terugrit uit Spanje. Voor de leiding is het bang afwachten: vinden ze Sebastiaan terug, en hoe zullen zijn ouders reageren?

'Mij Overkomt Het Niet', om 20.40 uur op En.

Dossiers