Kijkcijfers: Siska scoort, Stan (nog) niet

woensdag 4 september 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

Hoewel het programma op social media heel veel positieve reacties uitlokte, vallen de kijkcijfers voor het nieuwe VTM-programma met Stan Van Samang wat tegen. Dat blijkt uit de CIM-gegevens.

'Studio Stan' debuteert op VTM met maar 312.000 kijkers. Daar hadden ze bij VTM waarschijnlijk geen rekening mee gehouden. De concurrentie van Siska en haar stoute vragen op Eén bleek te groot, want dat programma scoorde wel meteen en was direct goed voor 793.000 kijkers.


'Gert Late Night' verloor kijkers en behield er nog 299.000. Loïc's 'Zot van Koken' dikte aan tot 199.000 liefhebbers, terwijl Meus wat inleverde en nog 291.000 mensen kon inspireren. Door de ontploffing in Wilrijk waren de nieuwsuitzendingen wel bijzonder in trek. En naar 'Vandaag' keek nu een half miljoen mensen, beter dan bij de vuurdoop op maandag.

Bron: HLN/CIM

Meer kijkcijfers vind je later vandaag terug op TVvisie.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Gekocht' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

Het moment suprême is aangebroken voor Davina. Zij krijgt de sleutels van haar huis, maar voelt het ook echt als een thuis? Rob en Phylicia bespreken hun wish list met Bart en Béa. Béa gooit alvast alles in de strijd om een geschikte bungalow te vinden, maar wanneer het koppel plots van regio wil veranderen, moet ze helemaal van nul beginnen. Mila en Mathias wonen samen in een appartement in Aalter, maar dat blijkt al een tijdje te klein om met twee comfortabel in te leven. Ze zijn al twee jaar intensief op zoek naar de ideale woning, maar de huizen verdwijnen sneller van de markt dan zij durven beslissen. Bart en Béa krijgen 300.000 euro om deze eeuwige twijfelaars uit hun lijden te verlossen.

'Blind Gekocht', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers