Kijkcijfers: Siska scoort, Stan (nog) niet

woensdag 4 september 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

Hoewel het programma op social media heel veel positieve reacties uitlokte, vallen de kijkcijfers voor het nieuwe VTM-programma met Stan Van Samang wat tegen. Dat blijkt uit de CIM-gegevens.

'Studio Stan' debuteert op VTM met maar 312.000 kijkers. Daar hadden ze bij VTM waarschijnlijk geen rekening mee gehouden. De concurrentie van Siska en haar stoute vragen op Eén bleek te groot, want dat programma scoorde wel meteen en was direct goed voor 793.000 kijkers.


'Gert Late Night' verloor kijkers en behield er nog 299.000. Loïc's 'Zot van Koken' dikte aan tot 199.000 liefhebbers, terwijl Meus wat inleverde en nog 291.000 mensen kon inspireren. Door de ontploffing in Wilrijk waren de nieuwsuitzendingen wel bijzonder in trek. En naar 'Vandaag' keek nu een half miljoen mensen, beter dan bij de vuurdoop op maandag.

Bron: HLN/CIM

Meer kijkcijfers vind je later vandaag terug op TVvisie.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Over Water' fictie op En

John zijn handeltje op de terreinen van De Beco draait volop en hij verdient bakken geld. Alles loopt volgens plan, tot Ella een afschrift van de bank vindt en John confronteert met zijn leugens: hij had haar beloofd nooit nog crimineel werk te doen. Barry beslist om te werken met John, wat John vleugels geeft. Zeker omdat hij intussen ontdekt wat de zwakke plek van De Pelsmaecker is. Barry is intussen met andere dingen bezig: Julie Beckers.

'Over Water', om 20.50 uur op En.

Dossiers