Kijkcijfers: 'K2 Zoekt K3' bijzonder goed van start

maandag 24 augustus 2009

Kristel en Karen zijn op zoek naar een nieuwe vriendin en de start van die zoektocht werd bijzonder goed gesmaakt door de Vlaamse én Nederlandse kijkers. Ondanks het mooie zomerweer kan de eerste aflevering goede cijfers neerleggen.

4


75.000 Vlamingen stemden zondagavond af op het programma 'K2 zoekt K3', goed voor een marktaandeel van 31,9%. Dat is 12% meer marktaandeel dan 'K2 zoekt K3' in Nederland (19,9%) waar evenwel 895.000 kijkers voor de buis zaten.

Een sterke start dus voor Karen en Kristel, die natuurlijk erg blij zijn met dit resultaat!

Herbekijk 'K2 Zoekt K3' online

DOSSIER: K2 zoekt K3

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Alloo bij de Wegpolitie' (foto: VTM - © DPG Media 2019)

Een dag na de tiende flitsmarathon toont Luk hoe de politie én de bekeurden zo'n actiedag beleven. Luk volgt de wegpolitie in het noorden van de provincie Antwerpen en daar blijken nogal wat Nederlanders én toeristen te snel te rijden. Ze worden meteen bekeurd. Een Chinese bestuurder heeft bij de flitsmarathon de twijfelachtige eer de eerste Chinees te zijn die in Alloo bij de Wegpolitie op de bon vliegt wegens te snel rijden. Alloo en zijn agenten hebben al veel meegemaakt op de baan, maar een trucker die gewoon op de smalle middenberm van een autostrade parkeert om daar de nacht door te brengen, dat nog niet.

'Alloo bij de >Wegpolitie', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers