Ketnet toetert for life

dinsdag 21 december 2010

Woensdagnamiddag brengen Bart Peeters, Len Neefs en een heleboel kinderen een bezoek aan het glazen huis op de Groenplaats in Antwerpen. Ketnet zendt dit optreden rechtstreeks uit. Ketnet steunt Music For Life met het Ketnet Toeterlied. De bedoeling is dat kinderen tussen 16 en 24 december, net zoals op 6 januari tijdens Driekoningen, bij hen thuis, bij hun familie of in hun buurt rondgaan en Het Ketnet Toeterlied zingen.

Zo kunnen ze geld verzamelen voor Music for Life en zelf ook de 15 miljoen weeskinderen in Afrika helpen. Op deze manier worden alle Ketnetters 'kinderen voor weeskinderen'. Hun ingezamelde geld kunnen ze daarna door hun ouders laten storten op de Music for Life-rekening, of ze kunnen ze samen met hun ouders persoonlijk komen afgeven aan het glazen huis in Antwerpen.


Omstreeks 16.30 uur zullen Bart Peeters, Len Neefs en de 18 kinderen van de Jan Frans Willems school uit Boechout samen met de kinderen op het plein het Ketnet Toeterlied zingen. Alle kinderen zijn welkom. Ketnet past de programmering aan en zendt het optreden rechtstreeks uit op Ketnet.

Rechtstreekse uitzending van het Ketnet Toeterlied vanop de Groenplaats in Antwerpen: woensdag 22 december om 16.30 uur op Ketnet.

DOSSIER: Music For Life 2010

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Elke stad heeft pendelaars die elke dag naar de stad trekken, maar er zijn nog onverwachte pendelaars: wilde dieren die elke dag de stad intrekken op zoek naar voedsel. In deze aflevering ontdekken we dat deze dieren om te overleven met één poot in de wildernis moeten staan en met de andere in de stad. Voorbeelden hiervan zijn de zwartvoetpinguïn, het nijlpaard en de zwarte beer.

Driedelige BBC-natuurdocumentairereeks waarin onze steden bekeken worden vanuit het perspectief van de (wilde) dieren die erin leven.

'Wild Metropolis', om 21.05 uur op Canvas

Dossiers