Ketnet toetert for life

dinsdag 21 december 2010

Woensdagnamiddag brengen Bart Peeters, Len Neefs en een heleboel kinderen een bezoek aan het glazen huis op de Groenplaats in Antwerpen. Ketnet zendt dit optreden rechtstreeks uit. Ketnet steunt Music For Life met het Ketnet Toeterlied. De bedoeling is dat kinderen tussen 16 en 24 december, net zoals op 6 januari tijdens Driekoningen, bij hen thuis, bij hun familie of in hun buurt rondgaan en Het Ketnet Toeterlied zingen.

Zo kunnen ze geld verzamelen voor Music for Life en zelf ook de 15 miljoen weeskinderen in Afrika helpen. Op deze manier worden alle Ketnetters 'kinderen voor weeskinderen'. Hun ingezamelde geld kunnen ze daarna door hun ouders laten storten op de Music for Life-rekening, of ze kunnen ze samen met hun ouders persoonlijk komen afgeven aan het glazen huis in Antwerpen.


Omstreeks 16.30 uur zullen Bart Peeters, Len Neefs en de 18 kinderen van de Jan Frans Willems school uit Boechout samen met de kinderen op het plein het Ketnet Toeterlied zingen. Alle kinderen zijn welkom. Ketnet past de programmering aan en zendt het optreden rechtstreeks uit op Ketnet.

Rechtstreekse uitzending van het Ketnet Toeterlied vanop de Groenplaats in Antwerpen: woensdag 22 december om 16.30 uur op Ketnet.

DOSSIER: Music For Life 2010

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Nadat hij een eeuwenoude oorlog heeft ontketend met de Frost Giants door een verbod van zijn vader Odin te negeren, wordt de arrogante Thor verbannen naar de aarde voor een lesje in nederigheid. Daar blijkt de gevallen god zijn hamer Mjolnir niet meer te kunnen gebruiken. Pas als hij zich een waardige held toont, zal hij zijn goddelijke krachten terugkrijgen. Maar dan wordt Thor verliefd op de jonge wetenschapster Jane. Terwijl zij een relatie beginnen, moet Thor de aarde zien te vrijwaren van de duistere krachten die zijn aartsvijand vanuit het hemelrijk Asgard naar de aarde stuurt. Weet Thor zich als een echte held te gedragen en krijgt hij zijn krachten terug?

'Thor', film uit 2011 met oa. Chris Hemsworth en Natalie Portman, om 20.35 uur op VTM 3.

Dossiers