Ketnet start met eerste celebrity-docureeks 'De Wereld Van'

zondag 12 oktober 2014

'De Wereld Van' krijgen de Ketnetters een exclusieve kijk op de wereld van 24 Bekende Vlamingen: 24 inspirerende persoonlijkheden nemen de Ketnetters mee op sleeptouw en tonen hoe ze werken, leven en wonen, hoe ze zich ontspannen en genieten van het leven.

'De Wereld Van' toont hoe de homestudio van Slongs Dievanongs eruitziet. Hoe Koen Wauters het er vanaf brengt op het circuit van Francorchamps. Of Jasper Publie zijn eerste echte televisiepresentatie overleeft. Welk potje Nathalie Meskens in haar restaurant kookt. Wat de lievelingsplaat is van Bent Van Looy. Wat de Jim-collega’s over Sean Dhondt te vertellen hebben. Hoe Ian Thomas samen met zijn vrienden de dag afsluit. Wat Joy Anna Thielemans allemaal uitspookt op de set van Thuis. Hoe vaak Showbizz Bart naar de kapper gaat. Welke spectaculaire stunts Tom Waes op de set van De Blacklist uithaalt. Of het nieuwe nummer van Regi aanslaat op Tommorowland. Of Sieg van Helden een echte held is.


Kortom: 'De Wereld Van' loodst de Ketnetters binnen in ... de wereld van hun grootste helden.

De 24 BV's zijn:

Slongs Dievanongs (maandag 13.10)
Slongs neemt de Ketnetters mee naar haar favoriete plekjes in Antwerpen, maakt een nieuw nummer in haar homestudio en geeft samen met Halve Neuro een concert op 'Sfinks Mixed festival'.

Guga Baul (dinsdag 14.10)
Met Guga Baul gaan we naar de set van 'Lang Leve' waar hij weer een bijzonder typetje mag neerzetten. We duiken samen met hem de fitness in en krijgen een blik voor, op en achter de schermen van Marktrock Leuven, waar Guga met zijn band Radio Guga de markt platspeelt.

Showbizz Bart (woensdag 15.10)
Showbizz Bart neemt ons mee naar zijn favoriete kapper, gaat op de foto voor de Story, neemt ons mee naar het Q beach House waar hij geïnterviewd wordt en presenteert de grote show 'Songfestival Contest of the Best in Knokke.

Ian Thomas (donderdag 16.10)
Vandaag is het een bijzondere dag in de wereld van Ian Thomas want hij stelt zijn nieuwe cd 'game time'  aan het grote publiek voor. Massa's fans en de pers zijn van de partij en na al die drukte belanden we met zijn familie en vrienden in de tuin om er na te genieten en te smullen van overheerlijke pizza's.

Koen Wauters (maandag 20.10)
Koen neemt ons mee naar Francorchamp waar hij samen met zijn broer kris een wedstrijd rijdt. Daarna nemen ze ons mee op en achter het podium van het Casino in Oostende waar Clouseau voor een horde fans optreedt.

Jasper Publie (dinsdag 21.10)
In 'De Wereld van Jasper Publie' zien we hoe Jasper autorijles krijgt van zijn papa. Jasper neemt ons ook mee naar zijn repetitiekot waar hij met Bandits nog een laatste keer repeteert.  Van daaruit  trekken ze met zn allen naar Vlaanderen muziekland waar ze vanavond zullen optreden en waar Jasper voor de allereerste keer samen met Geena Lisa mag presenteren.

Frank Deboosere (woensdag 22.10)
Hoe ziet de wereld van een weerman eruit? Frank Deboosere neemt ons van 's morgens vroeg tot 's avonds laat mee. We rennen van het ene weerbericht naar het andere, de ene studio in, de andere weer uit. Ondertussen snel nog even eten in het restaurant van de VRT en huppekee. En alsof dat nog niet druk genoeg is, geeft onze weerman 's avonds ook nog eens een lezing over de sterren en planeten op de volkssterrenwacht Mira.

Patje Krimson (donderdag 23.10)
Patje ontvangt ons bij zijn thuis. Daar vertrekt hij samen met Loredana en rijdt ons van het ene optreden naar het andere. Patje Krimson en Loredana in the house. Laat het feesten maar beginnen!

Christoff (maandag 3.11)
Christoff geeft een interview voor Radio 2 waarin hij meteen  ook zijn geheime locatie bekend maakt waar hij zijn nieuwe CD zal voorstellen. Met een helikopter vliegt hij tot bij die locatie waar fans en pers hem staan op te wachten. Na zijn optreden raast Christoff er snel vandoor want ook op Vlaanderen Muziekland wordt hij verwacht om op te treden.

Bent Van Looy (dinsdag 4.11)
Bent Van looy gidst ons door het museum M in Leuven, neemt ons mee op wandeltocht door de stad, toont er ons zijn favoriete platenwinkel en laat ons meegenieten voor, tijdens en na zijn concert.

Sieg De Doncker (woensdag 5.11)
Vandaag nemen we een kijkje op en achter de schermen van 'Vlaanderen Vakantieland' waar Sieg een reportage draait. Daarna neemt hij ons mee naar de set van Helden waar we alle Helden aan het werk zien maar ook het hele team achter Helden. Spannend en vooral grappig maar bovenal gezellig want s' avonds blijven de Helden lekker plakken om met z'n allen verder te genieten en te barbecuen.

Milow (donderdag 6.11)
In De wereld van Milow volgen we Milow tijdens de voorbereiding van een optreden voor Studio Brussel. We leren zijn muzikanten kennen, kruipen met z'n allen op de VRT-toren voor een uniek concert om uiteindelijk te eindigen in de Maaconi-studio van de VRT, waar hij een exclusief concert weggeeft voor studio Brussel in Club 69.

Regi (maandag 10.11)
Regi ontvangt ons vandaag in zijn homestudio waar hij nog de laatste hand legt aan een nieuw nummer dat hij later op de dag zal draaien op Tomorrowland. Daarna krijgen we een exclusieve blik achter de schermen van Tommorowland waar Regi een dj-set draait. En we sluiten af in Lier waar hij opnieuw volop voor ambiance zorgt. Welkom in de wondere wereld van Regi!

Véronique Leysen (dinsdag 11.11)
De voormalige Ketnet-wrapper Véronique nodigt ons uit in haar nieuwe koffiebar "Maurice" en neemt ons mee naar haar kleine Maurice-caravan waar ze al haar ontwerpen voor haar eigen kledinglijn bedenkt en ontwerpt. Ze gidst ons door de hipste winkelstraat van Antwerpen en toont ons waar haar wollen kledingstukken hangen. En samen met haar vrienden geniet ze van een lekkere maaltijd en een dwaas dansje.

Peter Van de Veire (woensdag 12.11)
Midden in de nacht begint Peter aan zijn dag in de radiostudio van MNM. Wij volgen mee en kijken hoe zijn radioprogramma gemaakt wordt. Daarna gaan we met z'n allen even uitblazen op hotel om daarna exclusief achter de schermen van 'Sing that Song' te kijken en mee te volgen hoe die show tot stand komt.

Bartel Van Riet (donderdag 13.11)
Bartel van Riet neemt ons mee naar de tuin van Groenland en meteen ook op de set van het programma. Hij laat ons kennismaken met zijn vrienden, de Tree Musketiers, met wie hij hoog in de bomen klimt. En natuurlijk gaan ze met z'n allen nog barbecuen en een feestje bouwen, of wat had je gedacht.

Later volgen ook nog:

- Gers Pardoel
- Nathalie Meskens
- Sean Dhondt
- Ish Ait Hamou
- Joy Anna Thielemans
- Chris Van Tongelen
- Tom Waes
- Kenny Belaey

'De Wereld van...' is een productie van Live Entertainment voor Ketnet.

'De Wereld van...', vanaf maandag 13 oktober om 8.15 en 18.20 uur op Ketnet.


DOSSIER: Najaar 2014: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Stephanie Planckaert (VTM)

Het nieuwe schooljaar gaat van start en bij de familie Luki brengen ze hun zevende kind naar school. De familie Leys staat voor een dilemma tijdens het winkelen: wordt het schoolgerief of toch speelgoed? Voor de familie Naudts, met hun acht dochters, brengt het nieuwe schooljaar eveneens extra kosten met zich mee. Stephanie bezoekt ook Kevin en Nena, die helaas minder goed nieuws hebben ontvangen over hun baby Yarne.

'Families XXL', om 20.30 uur bij VTM.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
  • 23:55
    Journaallus
    09:00
    Lentebeelden
  • 23:25
    Nachtlus
    07:30
    Ketnet Junior
  • 21:00
    Geen uitzending
    06:00
    Tik Tak
  • 00:40
    The Good Doctor
    05:30
    Geen uitzending
  • 00:35
    Ambulance
    02:25
    Geen uitzending
  • 01:00
    Geen uitzending
    11:40
    The Bold Type
  • 01:00
    Geen uitzending
    15:10
    All New Traffic Cops
  • 01:05
    JAG
    02:30
    Baywatch
  • 00:45
    Geen uitzending
    06:00
    Joe
  • 00:35
    Geen uitzending
    02:25
    Sports Late Night
  • 01:20
    Neighbours: A New Chapter
    02:00
    Geen uitzending
  • 00:50
    Listing Impossible
    02:40
    Kitchen Commando
  • 01:10
    Geen uitzending
    06:20
    The Block NZ
  • 01:10
    Geen uitzending
    08:20
    Hailey Dean Mystery: 2+2=4 Murders
  • 00:25
    Herhalingslus
    11:00
    Trends Talk
  • 00:00
    Je Kijkt Naar De Sterren
    06:00
    Nog Even Soezen
  • 00:50
    Guillaume's Paris
  • 00:45
    Premier League
    02:00
    Wordt aangekondigd
  • 00:50
    Devil's Peak
  • 00:32
    Op1
    01:44
    Mindfck
  • 01:15
    Nieuwsuur
    08:04
    Petrus in het land
  • 00:55
    Sophie & Jeroen
    02:10
    NOS Jeugdjournaal met gebarentaal