Ketnet-reeks 'Hoodie' krijgt VAF-steun

dinsdag 26 maart 2019

Het VAF (Vlaamse Audiovisueel Fonds) heeft bekendgemaakt welke televisieprojecten steun krijgen. De Ketnet-reeks 'Hoodie' kan een beroep doen op productiesteun. Later dit voorjaar starten de opnames in centrum Brussel.

'Hoodie' vertelt het verhaal van de zestienjarige Pieter, een gepassioneerd traceur, die samen met een stel nieuwe vrienden als een moderne Robin Hood zijn parkourtalent gebruikt om de criminaliteit in zijn Brusselse wijk te bestrijden.


'De reeks speelt zich af in Brussel en de stad zelf is een belangrijk personage. We willen met Hoodie heel hard inspelen op de authenticiteit van leven in een grootstad met alle diversiteit, problemen maar ook ongelofelijke kansen die een stad als Brussel met zich meebrengt', vertelt Maarten Janssen, de netmanager van Ketnet.

'Hoodie' is een co-productie van Ketnet en Hotel Hungaria (makers van o.a. 'Olly Wannabe' en 'De Helden') en zal te zien zijn op Ketnet in het voorjaar van 2020.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De detectie naar kindermishandeling en de hulpverlening die erop volgt, lopen al te vaak mis. Dat kunnen Kristien, Sanghita en Abbas uit eerste hand getuigen. Jeugdrechter Nicole Caluwé en kinderarts Johan Marchand geven duiding.

'Als Je Eens Wist', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers