Ketnet-acteur overlijdt na elektrocutie

zondag 17 februari 2019
Foto: Ketnet - © VRT 2015

Arne Decock, drie jaar geleden de hoofdrolspeler in een musical van Ketnet is overleden nadat hij in een elektriciteitspaal klom en geŽlektrocuteerd werd. Dat meldt VTM NIEUWS.

Arne Decock (18) was van een feestje op weg naar huis, samen met een vriendin. Hij klom in een elektriciteitspaal aan het spoor in Boom, kreeg een stroomstoot en viel naar beneden. De hulpdiensten kwamen ter plaatse, maar konden geen hulp meer bieden.

Decock was enkele jaren geleden hoofdrolspeler in 'Ketnet Musical' en was erg populair op social media. Op Instagram had hij ruim 9000 volgers.

Bron: VTM NIEUWS

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Columbus' - Jeroen Meus (foto: Eén - © VRT 2019)

In 'De Columbus' trekt Wim Lybaert er elke week op uit met een bekende gast, op zoek naar het goeie leven onderweg. Humaninterestprogramma. Wim Lybaert haalt dit voorjaar zijn zelfgebouwde huis op wielen weer van stal. Zonder plan trekt hij samen met zijn gast de wijde wereld in. Samen duwen ze een week op pauze om te genieten van vrije tijd die echt vrij is. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen rijdt Jeroen Meus mee.

'De Columbus', om 20.40 uur op Eťn.

Dossiers