Ketnet-acteur overlijdt na elektrocutie

zondag 17 februari 2019
Foto: Ketnet - © VRT 2015

Arne Decock, drie jaar geleden de hoofdrolspeler in een musical van Ketnet is overleden nadat hij in een elektriciteitspaal klom en geŽlektrocuteerd werd. Dat meldt VTM NIEUWS.

Arne Decock (18) was van een feestje op weg naar huis, samen met een vriendin. Hij klom in een elektriciteitspaal aan het spoor in Boom, kreeg een stroomstoot en viel naar beneden. De hulpdiensten kwamen ter plaatse, maar konden geen hulp meer bieden.


Decock was enkele jaren geleden hoofdrolspeler in 'Ketnet Musical' en was erg populair op social media. Op Instagram had hij ruim 9000 volgers.

Bron: VTM NIEUWS

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

De marginale familie Flodder woont al jaren op een gifbelt, maar kan dankzij de tussenkomst van sociaal werker Sjakie verhuizen naar een leegstaande villa in een residentiŽle wijk. De drie zonen hebben heel wat op hun kerfstok en dochter Kees neemt het niet zo nauw met de goede zeden. Het zal ma Flodder worst wezen, zolang ze maar illegaal jenever kan stoken in haar kelder. Kees brengt het hoofd van de buurman op hol, terwijl Johnny een verhouding begint met een buurtbewoonster. Haar echtgenoot, een keiharde commandant van een tankbataljon, laat het hier niet bij en begint zijn eigen oorlog tegen de nietsvermoedende Flodders...

'Flodder', om 20.35 uur op Q2.

Dossiers