KANAALTWEE belooft 'sensational new season'

dinsdag 28 augustus 2007

Vanaf september steekt KANAALTWEE traditiegetrouw een tandje bij wat de films betreft. Premières van o.a. Alexander, Phone Booth, White Chicks worden afgewisseld met toppers à la Ocean's 11 en There's Something About Mary. Menig avondje filmvertier dus én later dit najaar mogen de filmfanaten zich verheugen op een nieuwe reeks Cult Nights met Jan Verheyen.

K


ANAALTWEE blijft uiteraard dé referentie op vlak van Amerikaanse topseries. Dit najaar is dat niet anders. De toppers Cold Case en Without A Trace lopen gewoon door met nieuwe afleveringen én we starten nieuwe seizoenen van Bones, Seventh Heaven, My Name is Earl, Two and a Half Men, Will & Grace én 24. Het veelbesproken Entourage ging in augustus van start en House MD vindt zijn natuurlijke stek op KANAALTWEE! Voor de toekomst wordt er veel verwacht van nieuwe Amerikaanse topreeksen zoals K-Ville, Cashmere Maffia, Journeyman, New Amsterdam en Back to you.

Op 18 en 19 september verwelkomen we opnieuw de helden van de Champions League én Robin Janssens... hopelijk kunnen ook enkele Belgen ons nog vergasten op een paar sublieme internationale voetbalmomenten.

En dan zijn er de grote eigen producties. Expeditie Robinson brengt een wel héél speciale formule. Als tipje van de sluier geven we al mee "Ze zijn met honderd... En ze hebben honger" Dat belooft! Evi Hanssen is net terug uit Maleisië met héél wat anekdotes en onvergetelijke reisverhalen.

Ook veelbelovend kondigt zich de zoektocht aan naar een nieuw Vlaams topmodel dat internationaal even hoge ogen kan gooien als presentatrice Ingrid Seynhaeve, die zich tijdens de opnames als een vis in het water voelt. Topmodel wordt verassende tv om duimen en vingers van af te likken... Andere gloednieuwe Vlaamse productie is het nieuw programma met An Lemmens maar ook 100 Hete Vragen, dat aansluit bij het succesvolle en veel besproken Open en Bloot. Voorts komen er nog nieuwe reeksen van Tragger Hippy en 71° Noord.

DOSSIER: Het najaar van 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Zuur. De ultieme confrontatie tussen de met zuur verminkte Kim en haar ex-vriend, draaideurcrimineel Jurgen. Die laatste hoopt zo op strafvermindering, Kim hoopt echter op iets heel anders. Wraak, hier en nu. - 2055. '2055' leeft al 40 jaar in een instituut dat de mogelijkheid biedt uit eigen wil in isolement te leven. De deur naar het zonlicht kan hij vrijwillig openen. Op een dag wordt hij verrast door een reparateur aan de andere kant van het glas, hij komt de telefoons aan de wand nakijken. Het komt tot een gesprek. Hoe reageert '2055' na 40 jaar isolement op een gefilterde mensenstem? Heeft hij nog gevoelens wanneer hij in iemands ogen kijkt? - Nadja. Wie van ons droomt er niet van een andere, betere versie van zichzelf? En wat als net die versie je een bezoekje brengt in de gevangenis?

'Lockdown', om 21.25 uur op Eén.

Dossiers