'K2 zoekt K3: Karen en Kristel redden Anneke opnieuw

zondag 13 september 2009

Zondagavond werden de eerste twee finalisten in 'K2 zoekt K3' terug naar huis gestuurd. Na de grote vuurdoop voor 2000 kinderen in Plopsaland besloot de vakjury onder leiding van Studio 100-baas Gert Verhulst om drie meisjes te nomineren.

Migu

el Wiels, Patty Brard en Gert Verhulst vonden dat Anneke, Flore en Jacqueline niet genoeg overtuigden tijdens de eerste dagen van de K3-opleiding. Het laatste woord kwam echter van de K3-meisjes zelf.

Karen en Kristel kozen uiteindelijk om Anneke uit Hasselt opnieuw te redden. Ook tijdens de auditierondes wou de vakjury Anneke vanwege haar mindere zang naar huis sturen. Kristel en Karen waren toen niet akkoord en stelden hun veto.

Ook deze keer werd Anneke zo gered. Dat betekent dat Flore en Jacqueline meteen hun koffers moesten pakken. De overgebleven meisjes zijn Anneke, Noa, Madelon, Anne, Josje en Kathleen.


Lees ook:
Nieuw K3-meisje nu al bekend?
'K2 Zoekt K3'-kandidate Kathleen mama van zoontje

DOSSIER: K2 zoekt K3

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

Lieke gaat op bezoek bij Hajar en Jeffrey. Hajar is een mooie, jonge vrouw die te veel vel over heeft. Dit is het gevolg van ernstig overgewicht tijdens haar puberteit. Het wordt tijd dat een team van medische specialisten haar hier bij gaat helpen zodat ze zich voortaan weer in haar ondergoed durft te vertonen. De jonge Jeffrey heeft last van hangende oogleden. Hij krijgt vaak de vraag of hij geblowd heeft en stoned is. Dit tast zijn zelfvertrouwen ernstig aan. Hoog tijd dat beiden geholpen worden door de medische specialisten.

'Lelijke Eendjes', om 22.15 uur op VIJF.

Dossiers