'K2 zoekt K3: Karen en Kristel redden Anneke opnieuw

zondag 13 september 2009

Zondagavond werden de eerste twee finalisten in 'K2 zoekt K3' terug naar huis gestuurd. Na de grote vuurdoop voor 2000 kinderen in Plopsaland besloot de vakjury onder leiding van Studio 100-baas Gert Verhulst om drie meisjes te nomineren.

Migu

el Wiels, Patty Brard en Gert Verhulst vonden dat Anneke, Flore en Jacqueline niet genoeg overtuigden tijdens de eerste dagen van de K3-opleiding. Het laatste woord kwam echter van de K3-meisjes zelf.

Karen en Kristel kozen uiteindelijk om Anneke uit Hasselt opnieuw te redden. Ook tijdens de auditierondes wou de vakjury Anneke vanwege haar mindere zang naar huis sturen. Kristel en Karen waren toen niet akkoord en stelden hun veto.

Ook deze keer werd Anneke zo gered. Dat betekent dat Flore en Jacqueline meteen hun koffers moesten pakken. De overgebleven meisjes zijn Anneke, Noa, Madelon, Anne, Josje en Kathleen.


Lees ook:
Nieuw K3-meisje nu al bekend?
'K2 Zoekt K3'-kandidate Kathleen mama van zoontje

DOSSIER: K2 zoekt K3

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Op de dag dat hij vijf jaar getrouwd is, maakt Nick Dunne bekend dat zijn beeldschone vrouw Amy vermist is. Onder druk van de politie en de media ontstaan er scheurtjes in het door Nick geschetste beeld van een perfect huwelijk. Door zijn leugens, bedrog en vreemde gedrag rijst bij iedereen de vraag: heeft Nick Dunne zijn vrouw vermoord?

'Gone Girl', film uit 2014 met oa. Ben Affleck, om 20.35 uur op VIER.

Dossiers