'K2 Zoekt K3': kans op Vlaamse winnares bijzonder klein

zondag 20 september 2009

De kans dat Kathleen bij K3 vervangen wordt door een Vlaams meisje werd zondagavond bijzonder klein. Na een aantal nieuwe selectieproeven blijven er nog maar 4 finalistes over. Twee Vlaamse meisjes werden door Karen en Kristel te licht bevonden en naar huis gestuurd.

Voor

de zwangere Kathleen Goossens en de Limburgse Anneke Winkelmolen is het K3-avontuur definitief voorbij. Zij werden samen met de Nederlandse Anne DeliŽn door de jury doorverwezen naar Karen en Kristel. De twee overblijvende K3-meisjes moesten uiteindelijk twee kandidates naar huis sturen. Zij kozen ervoor om Anne uit Amsterdam aan boord te houden.

Zo blijven er nog maar 4 kandidates over. Volgende week valt dan de laatste kandidate af voor de grote finale op zaterdag 3 oktober. Eťn ding staat nu al vast: de kans dat een Vlaamse meisje de nieuwe vriendin van Karen en Kristel wordt, is nu bijzonder klein. Alleen de Antwerpse Noa is nog in de running voor een finaleplaats. Zij neemt het volgende week op tegen Madelon, Josje en Anne.

Herbekijk 'K2 Zoekt K3'

DOSSIER: K2 zoekt K3

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Sporza logo

Karl Vannieuwkerke herbeleeft met Peter Vandenbempt en Gert Verheyen legendarische wedstrijden uit de rijke geschiedenis van het EK en het WK voetbal. Gert kiest voor BelgiŽ - BraziliŽ in de 2de ronde van het WK 2002. De match waarin het kleine BelgiŽ het grote BraziliŽ bijna uitschakelde, de match waardoor voetbalminnend BelgiŽ nog altijd de Jamaicaanse scheidsrechter Peter Prendergast vervloekt. Het commentaar is van Frank Raes. Peter keert terug naar de kwartfinale op het EK 2004 tussen Portugal en Engeland. Portugal - in eigen land - gaat op zoek naar het opperste voetbalgeluk. Met commentaar van Filip Joos.

'Sporza Retro', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers