'K2 Zoekt K3': kans op Vlaamse winnares bijzonder klein

zondag 20 september 2009

De kans dat Kathleen bij K3 vervangen wordt door een Vlaams meisje werd zondagavond bijzonder klein. Na een aantal nieuwe selectieproeven blijven er nog maar 4 finalistes over. Twee Vlaamse meisjes werden door Karen en Kristel te licht bevonden en naar huis gestuurd.

Voor

de zwangere Kathleen Goossens en de Limburgse Anneke Winkelmolen is het K3-avontuur definitief voorbij. Zij werden samen met de Nederlandse Anne Deliën door de jury doorverwezen naar Karen en Kristel. De twee overblijvende K3-meisjes moesten uiteindelijk twee kandidates naar huis sturen. Zij kozen ervoor om Anne uit Amsterdam aan boord te houden.

Zo blijven er nog maar 4 kandidates over. Volgende week valt dan de laatste kandidate af voor de grote finale op zaterdag 3 oktober. Eén ding staat nu al vast: de kans dat een Vlaamse meisje de nieuwe vriendin van Karen en Kristel wordt, is nu bijzonder klein. Alleen de Antwerpse Noa is nog in de running voor een finaleplaats. Zij neemt het volgende week op tegen Madelon, Josje en Anne.

Herbekijk 'K2 Zoekt K3'

DOSSIER: K2 zoekt K3

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

Een voormalig rugbycoach schrijft een zelfhulpboek, dat op internet steeds meer bekendheid vergaart. De auteur weigert echter om uit zijn schuilplaats te komen en zich bekend te maken. Het inspireert een groep mensen waaronder een journalist, een voormalige gedetineerde, een acteur en een undercoveragent om na te denken over hun keuzes en beslissingen.

'Reach Me', film uit 2014 met oa. Sylvester Stallone, om 22.20 uur op CAZ.

Dossiers