Julie Vermeire stagiaire bij SBS Belgium

woensdag 13 november 2019
Foto: © VIER 2019

Julie Vermeire heeft niet alleen 'Dancing With the Stars' gewonnen, ze kan ook bij SBS Belgium, het bedrijf boven de zenders VIER, VIJF en ZES, aan de slag. Als stagiaire weliswaar. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Vermeire is studente Media en Entertainment Business en vroeg vanuit die hoedanigheid een stageplaats aan bij SBS. En daar is nu positief op geantwoord. Het gaat om een job achter de schermen op de communicatiedienst. Volgens Het Nieuwsblad zal de dochter van Jacques Vermeire zich bezig houden met de planning van de voorjaarspresentatie die de zender over enkele weken organiseert.


Of Julie na haar studies ook effectief in de media aan de slag gaat, weet ze zelf nog niet. 'Ik laat het wat op me afkomen', zegt ze daarover in Het Nieuwsblad.

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Harlee houdt een grafrede op de begrafenis van Nava. Wozniak krijgt van de dokter te horen dat hij dringend een operatie moet ondergaan om de kogel in zijn rug te verwijderen. Gina doet Kristina een schokkende onthulling over Harlee. Wozniak gaat de confrontatie aan met Loman.

'Shades Of Blue', om 22.50 uur bij VTM.

Dossiers