Julie Vermeire stagiaire bij SBS Belgium

woensdag 13 november 2019
Foto: © VIER 2019

Julie Vermeire heeft niet alleen 'Dancing With the Stars' gewonnen, ze kan ook bij SBS Belgium, het bedrijf boven de zenders VIER, VIJF en ZES, aan de slag. Als stagiaire weliswaar. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Vermeire is studente Media en Entertainment Business en vroeg vanuit die hoedanigheid een stageplaats aan bij SBS. En daar is nu positief op geantwoord. Het gaat om een job achter de schermen op de communicatiedienst. Volgens Het Nieuwsblad zal de dochter van Jacques Vermeire zich bezig houden met de planning van de voorjaarspresentatie die de zender over enkele weken organiseert.


Of Julie na haar studies ook effectief in de media aan de slag gaat, weet ze zelf nog niet. 'Ik laat het wat op me afkomen', zegt ze daarover in Het Nieuwsblad.

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Thomas Vanderveken (foto: TVvisie - © Nico De Freyn 2019)

'Alleen Elvis' sluit het seizoen af in stijl, met een van populairste én grappigste vrouwen van Vlaanderen: Maaike Cafmeyer. De jonge, verlegen Maaike droomt er eerst van om vroedvrouw te worden of lerares godsdienst, maar het wordt toch actrice. Ze begint in het theater, maar doorbreken naar het grote publiek doet ze via televisie en haar onweerstaanbare rol in het komische programma 'Het Geslacht De Pauw'. Het bezorgt haar populariteit en het imago van 'zotte doos' terwijl ze evenzeer een stille kant heeft. Haar man is professioneel cellist en samen met hun twee dochters musiceren vindt ze erg belangrijk. Ze heeft ook een nostalgische kant waarin ze het leven niet altijd als een cadeau ziet. 'Dat vrolijke blondje is dan misschien niet mijn natuurlijke staat, het maakt wel deel van me uit. Als je voor niemand een bedreiging vormt, ben je altijd veilig'.

'Alleen Elvis Blijft Bestaan', om 22.00 uur op Canvas.

Dossiers