Joost Vandecasteele geklopt in 'De Slimste Mens ter Wereld'

woensdag 13 januari 2010

Game over voor Joost Vandecasteele. In zijn tweede aflevering werd Vandecasteele onverbiddelijk naar huis gespeeld door Peter Vandermeersch. Het bleef opnieuw spannend tot de laatste vraag, maar een vraag rond wielrenner Fausto Coppi zorgde voor de doorslag. Nieuwkomer Bruno Wyndaele kroonde zich meteen tot 'De Slimste Mens voor n dag'.

Al van in de eerste rond lag Bruno Wyndaele op voorsprong. De man die 'De Slimste Mens ter Wereld' mee bedacht en ook presenteerde tijdens het eerste seizoen, werd in de pers uitgeroepen tot topfavoriet. Een rol die hij ook meteen waarmaakte.

Toch liep het in de laatste ronde bijna mis. Wyndaele ging de mist in met een fragment rond de inhuldiging van de Amerikaanse president J.F. Kennedy. Peter Vandermeersch ging op dat moment aan de haal met de overblijvende punten, waardoor Joost Vandecasteele geen kans meer maakte om ook zijn tweede aflevering te winnen.

Woensdagavond nemen Peter Vandermeersch en Bruno Wyndaele het op tegen actrice Hilde Van Mieghem.

'De Slimste Mens ter Wereld', donderdag 14 januari rond 22.00 uur op Eén.Lees ook:
Hondje en Hannes zorgen voor onrust in 'Goesting'

DOSSIER: De Slimste Mens ter Wereld (2009-2010)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bake Off Vlaanderen' - finale (foto: VIER - © SBS Belgium 2019)

In de spannende finale strijden de bakkers nog n laatste keer en wordt de winnaar beloond met de iconische 'Bake Off'-trofee.

'Bake Off Vlaanderen', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers