JIM maakt 'FUZZ!' voor Hati!

dinsdag 19 januari 2010

VJ's Eline en Sean trekken woensdag 20 januari in Antwerpen de straat op en maken 'FUZZ!' voor de slachtoffers van de aardbeving. Met een originele inzamelactie doen onze VJ's een warme oproep tijdens een koude winterdag! Donderdag zendt JIM deze FUZZ! voor Hati uit.

Ingestorte huizen, vernielde scholen en onberijdbare wegen… de schade in Haïti is niet te overzien. Het dodental blijft oplopen, maar er is ook een massa aan gewonden die nog steeds op verzorging wacht. De nodige medicijnen en hulpmiddelen kosten echter geld.


Al sinds vrijdag 15 januari loopt er op een vijftigtal Vlaamse radio- en televisiezenders een campagne voor Haïti. Luisteraars en kijkers worden opgeroepen om een ngo, die in het rampgebied aanwezig is, financieel te helpen. Ook bij JIM loopt deze spot. Maar Eline en Sean willen op hun eigen, originele manier de slachtoffers van Haïti steunen door te doen waar ze goed in zijn: Zingen!

Dat er bij onze VJ’s een hoekje af is, dat weten we al langer. Maar blijkbaar heeft dit alleen maar voordelen, want Eline en Sean vonden er niet beter op dan hun zoetgevooisde keel open te zetten midden op de Meir in Antwerpen. In ruil voor een financiële bijdrage voor de slachtoffers in Haïti, zingen ze morgen de verzoeknummers van voorbijgangers. Ook tal van andere muzikale gasten, waaronder Jay J en Sylver, zullen de stembanden smeren voor het goede doel.

Bekijk hier de oproepspot!

'FUZZ! voor Haïti', donderdag 21 januari om 16.30 uur op JIM.


Lees ook:
VRT en VMMa maken vrijdag 'Radio 1212' voor Hati
TV-Visie steunt 'Help Hati'! Wie doet mee?
VRT en vtm maken benefietuitzending voor slachtoffers in Hati

DOSSIER: Help Hati - Radio 1212

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'GR5' (foto: Eén - © VRT 2020)

De groep is uit elkaar gevallen nu Asim is opgedoken. Wanneer in Spa overnacht wordt bij de neef van Piet, wordt duidelijk dat Lisa's verblijf daar tijdens haar tocht traumatisch verliep. Zo leert een Duitse hiker kennen en vraagt hem om hen te vergezellen tot in Luxemburg. Dat steekt bij Michiel. En dan duikt een concreet spoor van Lisa op.

'GR5', om 20.40 uur op En.

Dossiers