JIM gaat met 'Festivalitis' live op Summerfestival

vrijdag 3 juli 2015

JIM gaat met 'Festivalitis' ook dit jaar een hele zomer lang live op de grootste festivals. Sean Dhondt, Niko Van Driessche, Vincent Banic en Elisa Guarraci brengen zaterdag 4 juli en zondag 5 juli van 16.00 tot 24.00 live verslag uit van op Summerfestival.

Op het JIM-deck – dat naar goede gewoonte op de mainstage uitkijkt – zullen Sean, Niko, Vincent en Elisa heel wat artiesten en dj's ontvangen voor een babbel en de strafste sets. Met de livestream op JIM.be is Summerfestival ook bij deze tropische temperaturen overal – zelfs vanuit een zwembad – te volgen. De week na Summerfestival, op dinsdag 7 juli om 21.00, zet JIM de hoogtepunten nog eens op een rij in een uitgebreide 'Festivalitis'-special.


'Festivalitis' zendt deze zomer opnieuw live uit op Pukkelpop (20/8 – 22/8) en Laundry Day (5/9). Daarnaast gaat JIM dit jaar voor het eerst ook live op Tomorrowland (24/7 – 26/7). Voor uitgebreide best of-specials trekt Niko ook naar Couleur Café, Les Ardentes, Dour, Lokerse Feesten, Feest in het Park en Suikerrock. In het nieuwe live-programma 'Festivalitis Daily' zorgt hij voor een dagelijkse festivalupdate.

FESTIVALITIS: SUMMERFESTIVAL 2015 LIVE BIJ JIM EN OP JIM.BE
ZATERDAG 4 JULI EN ZONDAG 5 JULI
VAN 16.00 TOT 24.00

FESTIVALITIS: BEST OF SUMMERFESTIVAL 2015
DINSDAG 7 JULI
VAN 21.00 TOT 23.00

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Helden van Hier: Ontploffing Paardenmarkt' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Een ongeziene inkijk in het werk dat Brandweer Zone Antwerpen heeft verricht op 15 januari 2018, toen drie huizen instortten na een zware explosie op de Paardenmarkt. De helmcamera's gingen mee in het puin waar de cameraploegen niet verder konden.

'Helden van Hier: Ontploffing Paardenmarkt', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers