Jeroen Van Dyck nieuw in 'Familie'

dinsdag 29 oktober 2019
Foto: VTM - © VMMa 2009

Het Laatste Nieuws schrijft dinsdag dat acteur Jeroen Van Dyck een verpleger gaat spelen in 'Familie'. Het zou om dragende rol gaan. Van Dyck, de ex-man van Nathalie Meskens, wordt de collega van Vanessa. Die verpleegster wordt vertolkt door Karen Damen.

Jeroen Van Dyck is 39 en speelde al in heel wat tv-reeksen mee. Zo is hij bijvoorbeeld te zien in de Ketnet-sensatie #LikeMe en de iets oudere kijkers kennen hem ook als David in de gelijknamige VTM-telenovelle van weleer.


In 'Familie' zal Van Dyck als verpleger aan de slag gaan in het rusthuis waar Anna, Albert en Alfons verblijven. Hij begint in november op te nemen en is vanaf het voorjaar op tv te zien.

Bron: Het Laatste Nieuws

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Amerika, eind jaren 30. Henri Young wordt in de gevangenis van Alcatraz opgesloten omdat hij vijf dollar heeft gestolen om zijn zusje eten te kunnen geven. Hij probeert te ontsnappen, maar wordt gevat en wordt het slachtoffer van gevangenisdirecteur Milton Glenn. Henry brengt drie jaar in een isoleercel door, wordt regelmatig geslagen en ziet geen greintje licht. Wanneer hij eindelijk de toelating krijgt om naar de andere gevangenen terug te keren, vermoordt hij degene die hem heeft verraden voor het oog van honderden getuigen. De gaskamer lijkt onafwendbaar. Henri zal immers voor moord met voorbedachten rade veroordeeld worden. Maar dan wordt zijn - naar alle schijn hopeloze - zaak toevertrouwd aan de beginnende advocaat James Stamphill.

'Murder in the First', om 23.25 uur op Eén.

Dossiers