Jeroen Van Dyck nieuw in 'Familie'

dinsdag 29 oktober 2019
Foto: VTM - © VMMa 2009

Het Laatste Nieuws schrijft dinsdag dat acteur Jeroen Van Dyck een verpleger gaat spelen in 'Familie'. Het zou om dragende rol gaan. Van Dyck, de ex-man van Nathalie Meskens, wordt de collega van Vanessa. Die verpleegster wordt vertolkt door Karen Damen.

Jeroen Van Dyck is 39 en speelde al in heel wat tv-reeksen mee. Zo is hij bijvoorbeeld te zien in de Ketnet-sensatie #LikeMe en de iets oudere kijkers kennen hem ook als David in de gelijknamige VTM-telenovelle van weleer.


In 'Familie' zal Van Dyck als verpleger aan de slag gaan in het rusthuis waar Anna, Albert en Alfons verblijven. Hij begint in november op te nemen en is vanaf het voorjaar op tv te zien.

Bron: Het Laatste Nieuws

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Nadat hij een eeuwenoude oorlog heeft ontketend met de Frost Giants door een verbod van zijn vader Odin te negeren, wordt de arrogante Thor verbannen naar de aarde voor een lesje in nederigheid. Daar blijkt de gevallen god zijn hamer Mjolnir niet meer te kunnen gebruiken. Pas als hij zich een waardige held toont, zal hij zijn goddelijke krachten terugkrijgen. Maar dan wordt Thor verliefd op de jonge wetenschapster Jane. Terwijl zij een relatie beginnen, moet Thor de aarde zien te vrijwaren van de duistere krachten die zijn aartsvijand vanuit het hemelrijk Asgard naar de aarde stuurt. Weet Thor zich als een echte held te gedragen en krijgt hij zijn krachten terug?

'Thor', film uit 2011 met oa. Chris Hemsworth en Natalie Portman, om 20.35 uur op VTM 3.

Dossiers