Jaak Van Assche doet mee aan 'De Slimste Mens ter Wereld'

donderdag 19 september 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

Jaak Van Assche is 79 jaar, maar actiever dan ooit. Dit najaar doet de acteur uit onder meer 'Familie' mee aan 'De Slimste Mens ter Wereld'. En daarmee breekt hij een record.

Van Assche wordt dit najaar op VIER de oudste deelnemer ooit aan 'De Slimste Mens ter Wereld', dat weet Het Nieuwsblad. De 79-jarige 'Familie'-acteur breekt hiermee het record van politicus Mark Eyskens. Die was ten tijde van zijn deelname 73 jaar.


Het zeventiende seizoen van 'De Slimste Mens ter Wereld' start in de tweede helft van oktober. Jeroen Meus, Philippe Geubels, 'Callboy' Bart Hollanders en Natalia zijn enkele namen die dit jaar een gooi doen naar de meest begeerde titel in tv-land.

Bron: Het Nieuwsblad

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Siska Schoeters (foto: TVvisie - © Nico De Freyn 2019)

"Wanneer was u voor het laatst verliefd?", "Heeft de paus altijd gelijk?" of "Moet het celibaat niet afgeschaft worden?". Zes priesters krijgen in een lege televisiestudio anonieme vragen van het publiek voorgeschoteld die ze moeten beantwoorden. Siska Schoeters gaat radio maken bij Radio Maria en meldt zich aan in de gevangenis van Brugge.

'Durf te Vragen', om 20.35 uur op En.

Dossiers