Jaak Van Assche doet mee aan 'De Slimste Mens ter Wereld'

donderdag 19 september 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

Jaak Van Assche is 79 jaar, maar actiever dan ooit. Dit najaar doet de acteur uit onder meer 'Familie' mee aan 'De Slimste Mens ter Wereld'. En daarmee breekt hij een record.

Van Assche wordt dit najaar op VIER de oudste deelnemer ooit aan 'De Slimste Mens ter Wereld', dat weet Het Nieuwsblad. De 79-jarige 'Familie'-acteur breekt hiermee het record van politicus Mark Eyskens. Die was ten tijde van zijn deelname 73 jaar.


Het zeventiende seizoen van 'De Slimste Mens ter Wereld' start in de tweede helft van oktober. Jeroen Meus, Philippe Geubels, 'Callboy' Bart Hollanders en Natalia zijn enkele namen die dit jaar een gooi doen naar de meest begeerde titel in tv-land.

Bron: Het Nieuwsblad

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Midsomer Murders' (foto: Eén -  © VRT 2019)

Rechercheur Barnaby krijgt tijdens de plaatselijke danswedstrijd bezoek van zijn vader, een verwoed stijldansliefhebber. Als een journaliste dood in haar huis wordt aangetroffen, openen Barnaby en Winter het onderzoek dat hen naar de duistere praktijken achter de elegante faade van de stijldanswereld leidt. Daarbij krijgen ze te maken met een ernstig zieke magnaat, een Afghanistanveteraan en een ambitieuze dochter.

'Midsomer Murders', om 20.40 uur op En.

Dossiers