'Idool 2007': EXIT Adil (filmpje!)

zaterdag 7 april 2007

Het 'Idool'-sprookje is voorbij voor de 17-jarige Adil. De publiekslieveling kon Vlaanderen deze keer niet overtuigen en verliet met tranen in de ogen de wedstrijd. Naast Adil zaten ook Wim en Elke op de pijnbank.

D


e tweede liveshow stond in het teken van The Beatles en The Rolling Stones. De 9 finalisten moesten een liedje van één van beide groepen een liedje brengen. Adil kon de kijker (en de jury) niet overtuigen met zijn versie van 'Here Comes the Sun' van The Beatles. Exit Adil dus, een zichtbaar zware klap voor de jongste deelnemer... Nochtans gokte de volledige jury op een vertrek van Kira. Zij moest niet eens wachten op de pijnbank, iets waar Wim en Elke (onterecht?) wel terechtkwamen. 

 

 

 

 

 

 

 Volgende week moeten de 8 overblijvers in het Nederlands zingen. Een overzicht:

1. Dean Delannoit: Iedereen is van de wereld - Thé Lau
2. Kim Buttafuoco: Wereld zonder jou - Marco Borsato
3. Andrei Lugowskij: Dromen zijn bedrog - Marco Borsato
4. Kira Peters: Ik wil jou alleen - Gene Thomas
5. Wim Vandereyken: Is dit nu later - Stef Bos
6. Elke Severijns: Hou me vast - Volumnia
7. Tom De Bie: Oud en Versleten - Yevgueni
8. Esther Sels: Jij mag altijd op me rekenen - Isabelle A

DOSSIER: Idool 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Geleidelijk aan gunnen de geïnterneerden ons een blik in hun leven, in hun hoofd en in hun ziel. Stap voor stap begrijpen we als kijker beter wat dat eigenlijk betekent, 'ontoerekeningsvatbaar'. Marjolein vertrouwt Herman Brusselmans toe dat ze haar euthanasieaanvraag voor ondraaglijk psychisch lijden heeft ingediend. Iqbal probeert samen met Mauro Pawlowski zijn paniekaanvallen te overwinnen, de psychosegevoelige Ludovicq botst op geheel eigen wijze op z'n grenzen en Jan is zenuwachtig voor de première van de animatiefilm 'Frezals World', die hij samen met Jonas Geirnaert creëerde.

'Ontoerekeningsvatbaar', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers