Het nieuwe VTM-weekend: 'Wittekerke' op zaterdag!

donderdag 23 augustus 2007

Een eerder verrassende keuze van de programmadirecteur voor 'Wittekerke'. De serie wordt vanaf nu de VTM-sterkhouder op zaterdag. Of is hier wel degelijk sprake van het wegmoffelen van de serie om het einde van de serie wel degelijk aan mindere kijkcijfers te wijten?

N


a de namiddagfilm en 'Everybody Loves Raymond', komt VTM met een nieuwe, langverwachte comedy. 'Living With Fran' zal vanaf nu ook de Vlaamse beeldbuis sieren. Dit zowel op zaterdag als zondag om 17.15 uur.

Op zaterdag volgt na het korte 'Nieuws' het doe-het-zelf-programma 'EHBL'. Ook 'SOS Piet' blijft op post als zaterdagse locomotief van 'Het Nieuws'. Na 'Sketch Up' en de zaterdagse aflevering van 'Familie' volgt de verrassing van het VTM-najaar: 'Wittekerke'. De serie, die om 20.30 uur zal worden uitgezonden zal hier ongetwijfeld heel wat kijkers aan verliezen. Want welk programma kan nu op tegen miljoenentopper 'FC De Kampioenen'? Na de perikelen uit het kustdorpje volgt een film.

Op zondag wordt de vooravond gestart met 'Groene Vingers' en 'Royalty'. Al is er op 8 september wel een 1-uur durende 'Royalty Special' over koninging Paola. Na 'Het Nieuws' is er voor 1 keer geen 'Sketch Up' maar... Een herhaling van 'Lili En Marleen'. Om 20.15 uur begint dan de nieuwe reeks van 'De Planckaerts'. Een film uit de 'Faits Divers'-reeks sluit het weekend af.

Opnieuw genoeg stof dus om te discussiren, onder meer op ons forum.

Bron: VMMtv

DOSSIER: Het najaar van 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Zuur. De ultieme confrontatie tussen de met zuur verminkte Kim en haar ex-vriend, draaideurcrimineel Jurgen. Die laatste hoopt zo op strafvermindering, Kim hoopt echter op iets heel anders. Wraak, hier en nu. - 2055. '2055' leeft al 40 jaar in een instituut dat de mogelijkheid biedt uit eigen wil in isolement te leven. De deur naar het zonlicht kan hij vrijwillig openen. Op een dag wordt hij verrast door een reparateur aan de andere kant van het glas, hij komt de telefoons aan de wand nakijken. Het komt tot een gesprek. Hoe reageert '2055' na 40 jaar isolement op een gefilterde mensenstem? Heeft hij nog gevoelens wanneer hij in iemands ogen kijkt? - Nadja. Wie van ons droomt er niet van een andere, betere versie van zichzelf? En wat als net die versie je een bezoekje brengt in de gevangenis?

'Lockdown', om 21.25 uur op En.

Dossiers