Het najaar van VTM: vaste waarden en vernieuwing

maandag 27 augustus 2007

Maandag was het aan VTM om zijn plannen voor het najaar te ontvouwen. De zender wil in de toekomst televisie maken voor de kijker en minder gebukt gaan onder het juk van de kijkcijfers. De programmatie wordt stabieler, breder en selectiever en de zender hoopt zo zijn intern elan en marktleiderschap te versterken.

D


e belangrijkste vernieuwing dit najaar is de introductie van de telenovelle 'Sara', een romantisch sprookje met een Vlaamse topcast (Veerle Baetens, Krt Rogiers, Sandrine Andr, Gert Winkelmans en Paul Codde).

Naast de gevestigde waarden en sterkhouders als 'De Pfaffs', 'De Planckaerts', 'Allez Allez Zimbabwe', 'Supernanny', 'Boer zkt. Vrouw', ... mag de kijker zich aan een indrukwekkende lijst nieuwe reeksen en/of formats verwachten:

Ook fictie wordt n van de topprioriteiten op VTM met een verderzetting van reeds bestaande series of nieuwe reeksen en genres in ontwikkeling:

  • 'Viva Cinema'
  • 'Aspe' (3)
  • 'Spoed'
  • 'Zone Stad'
  • 'Matroesjka's' (2) (Voorjaar 2008)
  • 'Koning van de Wereld' (Voorjaar 2008)
  • 'Gooische Vrouwen' (3)
  • 'Voetbalvrouwen' (2)

DOSSIER: Het najaar van 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

De begaafde student Ben wil geneeskunde gaan studeren aan de universiteit van Harvard. Maar daarvoor moet hij een studiebeurs in de wacht zien te slepen. Hij verdeelt zijn tijd tussen zijn studies, zijn baantje in een kleerwinkel en zijn vrienden Miles en Cam. Op een dag komt hij in een clubje terecht voor begaafde studenten. Die houden zich voornamelijk bezig met het uitdokteren van een onfeilbare methode om te winnen bij blackjack. Zo willen ze naar Las Vegas trekken om er gigantische sommen geld te winnen. Ben is al snel gewonnen voor dit plan en hij neemt steeds grotere risico's om veel geld te verdienen en om zo naar Harvard te kunnen.

'21', film uit 2008 met oa. Kevin Spacey, om 20.40 uur op VTM 3.

Dossiers