Het najaar van VTM: de werkdagen

donderdag 23 augustus 2007

Net zoals En en VT4 de voorbije dagen, maken we vandaag bekend wat je dit najaar op VTM mag verwachten. VTM pakt nog niet meteen uit met de grote kanonnen en start net als En ook met een aantal herhalingen.

D


e dag begint met enkele buitenlandse series:

15.10 uur Zorro
15.40 uur Lou Grant
16.25 uur All Saints

Daarna volgt Piet met z'n 'Perfecte Keuken', gevolgd door het nieuwe tienernieuws 'ZOOM'. Na 'Het Nieuws' van 17.45 uur volgt 'Splash!' en gaan de herhalingen van 'De Kotmadam' (18.25 uur) rustig verder. Na 'Het Nieuws' (19.00 uur) blijft ook 'Sketch Up' dagelijks op post. De dagelijkse soap 'Familie' komt terug met nieuwe afleveringen, dit vanaf 3 september om 19.55 uur.

Dan volgt op maandag om 20.30 uur 'Boer Zkt. Vrouw'. Een eerder verrassende keuze, de vorige reeks werd op vrijdag uitgezonden en was heel succesvol. De eerste reeks echter werd ook op maandag uitgezonden en werd ook een groot succes. De boeren en hun liefdesperikelen zijn de ideale locomotief voor 'Aspe' dat om 21.40 uur begint. 'McLeods Daughters' mag de prime time afsluiten.

Op dinsdag volgt het nieuwe 'Huwelijk Uit Handen' met Rani Deconinck om 20.40 uur. De 'Supernanny' (21.40 uur) volgt de huwelijksfeesten op, waarna advocaatenserie 'Shark' (22.40 uur) de dinsdagavond mag afsluiten.

Woensdag blijft nog een beetje zomers, met de laatste 'Tien Om Te Zien'. Wat op zijn beurt wordt gevolgd door een aflevering van 'Telefacts' om 21.50 uur. 'Rupel' is het laatste prime time programma. De week nadien, op woensdag 12 september, is de ganse woensdagavond bezet voor 'De Nationale Test'.

Donderdag 6 september volgt de eenmalige kickoff van het nieuwe 'Wie Wordt De Man Van Pheadra?' om 20.30 uur. De week erna volgt 'Beauty And The Nerd'. Om 21.40 uur volgen de zwarte parels uit 'Allez Allez Zimbabwe'. 'Bad Girls' mag, net als in de zomer, de avond afsluiten.

De vrijdag was al bekend. Er is echter een wijziging opgetreden. In plaats van de herhaling van '2 Straten Verder' is er 'De Kotmadam'. Daarna volgt 'Ranking The Stars' om 21.05 uur, gevolgd door een film.

Bron: VMMtv

DOSSIER: Het najaar van 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Lisa' - telenovelle (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Het verlegen meisje Lisa droomt van een job in een marketingbureau. Wanneer Jonas, de jongste zoon van de eigenaars van het marketingbureau 't Brouwhuis', uit Amerika terugkeert, wordt Lisa niet enkel smoorverliefd op hem, maar groeit ook haar hoop eindelijk aan het werk te kunnen bij dat bedrijf. Maar dit is buiten haar halfzus Katja gerekend. Die steelt het portfolio van Lisa en haalt op die manier zelf de job binnen.

'Lisa', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers