Het najaar van VIER: vaste afspraken en sterke titels

maandag 20 augustus 2018
Foto: © VIER

VIER biedt de Vlaamse tv-kijker dit najaar meer dan ooit sterke programmatitels: de zender spreidt deze programma's bewust van augustus tot januari, en ook in het weekend. Op weekdagen brengt VIER in volle prime time stuk voor stuk herkenbare en vertrouwde titels zoals 'De Rechtbank', 'Expeditie Robinson', 'UEFA Champions League' en 'Bake Off Vlaanderen'.

VIER kiest ervoor om dit najaar vaste afspraken te maken met de kijkers: vanaf de eerste schooldag tot de kerstvakantie brengen zowel 'Gert Late Night' als 'De Slimste Mens ter Wereld' in hetzelfde tijdslot breed entertainment en laatavond-amusement in de huiskamers. Op vrijdag, zaterdag en zondag maakt VIER een vaste voetbalafspraak met 'Sports Late Night', en na 'De Mol en Café De Mol in het voorjaar pakt VIER ook dit najaar uit met een live programma in het weekend: Gert Verhulst en Jani Kazaltzis presenteren de wereldwijd gerenommeerde dansshow 'Dancing with the stars'.

Het achtste seizoen van 'De Rechtbank' toont opnieuw op unieke wijze de werking van justitie op het niveau van de burger. In het nieuwe seizoen van 'Niveau 4' volgt programmamaker Eric Goens de politiekorpsen van Hasselt, Sint-Niklaas en Aalst in volle actie. De criminaliteit in de centrumsteden neemt toe en de strijd wordt steeds harder. 'Niveau 4' wordt opnieuw een bijzonder ruwe, spectaculaire en ontnuchterende reeks.  Erik Van Looy gaat op zoek naar een opvolger voor Xavier Taveirne in een gloednieuw seizoen van 'De Slimste Mens ter Wereld', en ook Gert Verhulst en James Cooke tekenen opnieuw present voor 'Gert Late Night'. De iconische witte 'Bake Off' tent strijkt voor een tweede keer neer voor een nieuw seizoen van 'Bake Off Vlaanderen' waarin Wim Opbrouck samen met Herman Van Dender en Regula Ysewijn op zoek gaat naar Vlaanderens meesterbakker. VIER claimt ook in het najaar spanning en topavontuur met de wedergeboorte van 'Expeditie Robinson'.

Naast de vaste voetbalafspraak op vrijdag, zaterdag en zondag met 'Sports Late Night', gaat de bal ook elke dinsdag live aan het rollen op VIER met de meest epische matchen uit het belangrijkste internationale voetbaltoernooi voor clubs in en rond Europa in de UEFA 'Champions League'. Daar bovenop zet VIER dit najaar ook in op het weekend met een geheel eigen versie van de meest succesvolle danswedstrijd ter wereld: 'Dancing with the Stars'. Gert Verhulst en sidekick Jani Kazaltzis zullen bekende Vlamingen door het dansavontuur van hun leven loodsen.

Bovendien houdt VIER vast aan het ondertussen vertrouwde vooravondrecept met een derde seizoen van 'Huizenjagers' tegenover de Vlaamse soaps.Lees meer over de nieuwkomers op VIER!

Deze vertrouwde titels keren dit najaar terug op VIER!


Lees ook:
Nieuwkomers op VIER: 'Dancing with the Stars' met Gert Verhulst

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
VIER

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Het team van Safety First gaat een dag op cursus bij Dirks ultieme goeroe: de Nederlander Hendrik Manderfelt, schrijver van het boek Safety First. Dirk is bloednerveus. Hij verplicht iedereen in uniform te komen, maar dat ligt gevoelig bij Ingrid. Luc probeert haar op allerlei manieren op te beuren. Geen gemakkelijke opdracht, temeer omdat de knappe Vanessa ook aanwezig is. Vanessa is een ex van Smos die hem tot zijn grote frustratie niet meer herkent.

'Safety First', om 22.25 uur op Q2.

Dossiers