Het najaar van En: het weekend (update!)

dinsdag 21 augustus 2007

In het weekend zet En altijd de grote kanonnen in. Ook dit najaar is dit niet anders. Met onder meer 'Junior Eurosong' op zaterdag en 'De Bedenkers' op zondag.

D


e zaterdag avond begint traditiegetrouw met 'Vlaanderen Vakantieland' om 18.10 uur dat talrijke toeristische tips geeft. Na 'Het Journaal' en 'Het Weer' volgt de compilatieaflevering van 'Man Bijt Hond' om 19.35 uur. Na de Joker- en Lottotrekking volgt  'Junior Eurosong 2007' om 20.10 uur. De presentatie ligt in handen van Ben Roelants. In de eerste aflevering worden er meteen kandidaten geselecteerd door vijf VRT-deskundigen.

Pas om 21.05 uur volgen de fratsen van 'FC De Kampioenen'. In het najaar wordt reeks 17 herhaald. Daarna volgt een familiefilm om 21.40 uur. Dit geldt echter enkel voor de eerste week.

Vanaf 14 september gaat 'Junior Eurosong' om 20.00 uur de ether in, gevolgd door 'FC De Kampioenen' om 21.00 uur. Daarna volgt de uitslag van 'Junior Eurosong' om 21.35 uur, waarna een aflevering van 'De Bovenste Plank' volgt om 22.10 uur. De avond wordt afgesloten met 'Studio 1' om 21.10 uur.

Ook de zondag begint met een vertrouwd VRT-recept: De Rode Loper om 18.10 uur en de herhaling van 'Gentse Waterzooi' om 18.30 uur. Na 'Het Journaal - Sportweekend' en 'Het Weer' volgt de reeks 'In De Ban Van Urbanus', waar de peetvader van de Vlaamse humor geconfronteerd wordt met een nieuwe generatie humoristen.

Daarna volgt de vuurdoop van Sofie Van Moll op En met 'De Bedenkers', dat om 20.25 uur zal worden uitgezonden. In de eerste voorronde wordt Vlaams-Brabant onder handen genomen. Om 21.20 uur wordt reeks 3 van 'Witse' verder herhaald, en ook 'In De Gloria' blijft een vaste zondagavondwaarde om 22.15 uur.

Bron: VRT

DOSSIER: Het najaar van 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Uit de Kleren' (foto: VTM 2 - © DPG Media 2021)

Aan de hand van opdrachten en vragen via een scherm leren de kandidaten in 30 minuten elkaar beter kennen. Zullen ze na dat half uur hun kleren weer aantrekken of blijven ze nog wat langer in bed om elkaar nog wat beter te leren kennen? De eerste duo's zijn Tori & Niels, Athita & Dean en Angelo en Femke.

'Uit de Kleren', om 21.45 uur bij VTM.

Dossiers