Het najaar van En: de werkdagen

dinsdag 21 augustus 2007

Vandaag werden de nieuwe programmaschema's van En bekend. Wij overlopen met jou graag even wat je mag verwachten de eerste werkweek van het nieuwe televisieseizoen.

D


e werkdag begint met de vaste waarden van En:

18.10 uur De Rode Loper
18.35 uur Blokken
19.00 uur Het Journaal
19.40 uur Man Bijt Hond
20.05 uur Het Weer
20.10 uur Thuis

Daarna volgt het nieuwe programma 'De Grote Oversteek' met Chris Dusauchoit. Dit is een sociaal experiment waarbij een groep mannen en een groep vrouwen een tijdje van dorp verwisselen zodat een 'dorp zonder vrouwen' en een 'dorp zonder mannen' ontstaan. Houden ze hun dorp draaiende of wordt het een zooitje?

Om 21.30 uur volgt de reeks 'Het Leven Zoals Het Is: Spoedgevallen', waarna de nieuwe show '10 Jaar Man Bijt Hond' begint. Dit programma is in de handen van presentator Sven Speybrouck.

Op dinsdag is er na 'Thuis' een nieuwe reeks van 'Uit Het Leven Gegrepen: 16+', gevolgd door 'Koppen'. Om 21.40 is het dan de beurt aan een nieuwe Nederlandse tragikomische reeks: 'Evelien'. Dit gaat over een vrouw van in de dertig die alles heeft om gelukkig te zijn, maar het toch niet is.

Op woensdag volgt na 'Thuis' opnieuw een nieuwe Nederlandse serie. Deze keer gaat het om een politieserie, met de ronkende titel 'Van Speijk'. De serie speelt zich af in de onrustige, maar bruisende allochtonenwijk De Baarsjes in Amsterdam. Om 21.30 uur is het opnieuw de beurt aan 'Het Leven Zoals Het Is: Spoedgevallen'.

Op donderdag volgt een nieuwe reeks van 'Het Leven Zoals Het Is' om 20.40 uur. Deze nieuwe reeks gaat over mensen die een huis kopen of verkopen en andere mensen die erbij betrokken raken en er hun beroep van gemaakt hebben. De reeks gaat verder onder de naam 'Huis Te Koop'. Na het actualiteitenmagazine 'Koppen' om 21.10 uur volgt de Amerikaanse comedy '30 Rock', een serie dat het leven achter de schermen van 'The Girl Show' toont, wat een komisch varitprogramma is in New York.

Op vrijdag worden de grote registers opengezet met 'De Provincieshow' om 20.40 uur. Dit is een muzikale wedstrijd tussen de vijf Vlaamse provincies, onder leiding van Peter Van De Veire. Daarna volgt een nieuwe Britse avonturenreeks 'Primeval' over een paleontoloog die ontdekt dat dinosaurirs en andere prehistorische monsters door 'tijdsgaten' glippen en dood en verder zaaien in het Engeland van de 21e eeuw.

Bron: VRT

DOSSIER: Het najaar van 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Uit de Kleren' (foto: VTM 2 - © DPG Media 2021)

Aan de hand van opdrachten en vragen via een scherm leren de kandidaten in 30 minuten elkaar beter kennen. Zullen ze na dat half uur hun kleren weer aantrekken of blijven ze nog wat langer in bed om elkaar nog wat beter te leren kennen? De eerste duo's zijn Tori & Niels, Athita & Dean en Angelo en Femke.

'Uit de Kleren', om 21.45 uur bij VTM.

Dossiers