Hein uit 'Steracteur Sterartiest'

zaterdag 29 december 2007

Vorige week kregen Hein Blondeel en Guillaume Devos geen goede punten van de jury, daardoor belandden ze allebei op de gevreesde pijnbank. Ze deden er dan ook alles aan om toch maar in de wedstrijd te kunnen blijven. Natuurlijk kon slechts één van hen blijven en dat was Guillaume. Hein mocht plaatsnemen bij de jury.

Guil

laume kreeg niet lang de tijd om te genieten van zijn overwinning, hij mocht meteen alles uit de kast halen toen hij de grote hit 'Jij bent zo' van Jeroen Van der Boom zong. Guillaume deed het met veel overtuiging en zette een zeer goede prestatie neer.

De aflevering van vrijdag zat vol kleine verrassingen. De jury wist niet wat er gebeurde toen Mark Tijsmans hen, tijdens zijn act, ineens een rode ballon in de vorm van een hart overhandigde. Dat was nog niet alles. De steracteurs moesten niet alleen een eigen nummer zingen, maar ook een duet. Presentatoren Katja Retsin en Thomas Vanderveken wilden het goede voorbeeld geven en zongen samen het nummer 'Verlangen' van Clouseau en Ingeborg. De (valse?) toon was meteen gezet en de klus werd snel overgelaten aan de acteurs.

Free had deze week geluk, zij kreeg van Hein de vrijstelling en belandde op deze manier niet op de pijnbank. Voor Geert Hunaerts en Mark Tijsmans breekt er helaas een spannende week aan want zij moesten wel plaatsnemen op de pijnbank. Voor Geert is het ondertussen de vierde keer dat hij daar zit, voor Mark is het allemaal nog wat nieuw. Volgende week viert Mark Tijsmans zijn verjaardag, benieuwd of hij die verjaardag vanop het podium viert of vanuit een plaats bij de jury.

Wie moet er volgende week vertrekken?
TV-Visie wil jouw mening horen! 
Stem nu in onze poll.

DOSSIER: Steracteur Sterartiest 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

Lieke gaat op bezoek bij Hajar en Jeffrey. Hajar is een mooie, jonge vrouw die te veel vel over heeft. Dit is het gevolg van ernstig overgewicht tijdens haar puberteit. Het wordt tijd dat een team van medische specialisten haar hier bij gaat helpen zodat ze zich voortaan weer in haar ondergoed durft te vertonen. De jonge Jeffrey heeft last van hangende oogleden. Hij krijgt vaak de vraag of hij geblowd heeft en stoned is. Dit tast zijn zelfvertrouwen ernstig aan. Hoog tijd dat beiden geholpen worden door de medische specialisten.

'Lelijke Eendjes', om 22.15 uur op VIJF.

Dossiers