Gunther Neefs zingt VT4-themalied 'Welkom Thuis'

maandag 23 augustus 2010

Günther Neefs heet - of liever zingt - de kijkers dit najaar 'Welkom Thuis' op VT4. Na het startschot van de grootse affichagecampagne in de luchthaven van Zaventem was de rest van Vlaanderen aan de beurt. Overal in Vlaanderen kan men intussen de VT4 bal en de 'Welkom Thuis' slogan ontdekken. Een eigen lied is voor VT4 een volgende grote stap in het uitbouwen van zijn Vlaamse identiteit. Het nieuwe nummer van VT4 en Günther Neefs 'Welkom Thuis' zal vanaf woensdag de look op de zender op alle mogelijke manieren ondersteunen.

Günther Neefs was enkele maanden geleden op te buis te zien in het VT4-programma 'Autojacht'. Dat programma werd specifiek op maat geproduceerd door VT4 in het kader van het jaarlijkse autosalon. Speciaal voor deze gelegendheid gingen Véronique De Kock en Cara Van der Auwera een week lang niet op 'Huizenjacht', maar wel op 'Autojacht'. Bijgestaan door Günther die al sinds jaar en dag een verknochte autofreak is.


Na die samenwerking ging de VT4-bal aan het rollen. 'Het klikte meteen', aldus netmanager Kristine Willems. 'We voelden na het eerste contact al dat Günther goed bij VT4 past. Daarom ook dat we elkaar hierin snel gevonden hadden. Een eigen VT4-lied past meer dan ooit in onze Vlaamse strategie. Het is een breed, feelgood en vrolijk nummer geworden. Günther zorgt met zijn bijzondere stem voor een stevige portie pit en ook daarvoor staat VT4 gekend bij zijn kijkers.'

''Welkom Thuis' is een heerlijk nummer'
Vanaf woensdag wordt het 'Welkom Thuis'-lied losgelaten op de kijker. Later dit jaar ook op de luisteraars van alle Vlaamse radiozenders. 'Het is niet zo eenvoudig om een nummer in opdracht van een zender te schrijven. Ik heb er, samen met Ronny Mosuse, dan ook veel bloed, zweet en tranen in gestoken. Het is wel helemaal mijn goesting én die van VT4 geworden. Blij dat de samenwerking daarover zo vlot liep en dat we helemaal op dezelfde lijn zitten. Het is een mooi, herkenbaar, Vlaams nummer geworden dat toch echt mijn stempel draagt. Ik kijk ernaar uit om het lied verweven te zien in de programma's, promo's en look van de zender', aldus Günther Neefs.


Lees ook:
VT4 pakt uit met imagocampagne 'Welkom thuis' (foto's!)
10 gloednieuwe titels dit najaar bij VT4

DOSSIER: Najaar 2010: alle plannen, alle zenders!

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

BH 90210 2019 BH 90210 BH90210

Tori probeert de opstart in goede banen te leiden. Jason en Ian hebben huwelijksproblemen, Jennie ontmoet haar nieuwe bodyguard, Brian aanvaardt een nieuwe assistent en Gabby vraagt Christines advies. Ondertussen komt een bekend gezicht de groep helpen.

'BH90210', om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers