Gringo en Ciska duiken op in 'Huizenjacht'

donderdag 19 augustus 2010

Wie herinnert zich Ciska en Gringo niet? Het meest legendarische koppel ooit uit 'Temptation Island' is ondertussen getrouwd en denkt aan settelen. Ze zijn op zoek naar een huis. En zo zijn ze binnenkort te zien in een aflevering van het VT4-programma 'Huizenjacht'.

Gringo en Ciska zijn ongetwijfeld twee van de meest besproken deelnemers uit de geschiedenis van 'Temptation Island'. Gringo's uitspraak 'Talk to the Hand' is zelfs pure cult geworden. Het ondertussen gehuwde paar is nu op zoek naar een huis en schakelt daarom 'Huizenjacht' in. Wanneer de uitzending te zien zal zijn, is nog niet bekend.


Bron: nieuwsblad.be


Lees ook:
10 gloednieuwe titels dit najaar bij VT4
Het najaar van VIJFtv: vrouwen weten wat ze willen
Woestijnvis éénmalig in zee met VT4 voor Club Brugge - Dinamo Minsk

DOSSIER: Najaar 2010: alle plannen, alle zenders!

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Thomas Vanderveken (foto: TVvisie - © Nico De Freyn 2019)

'Alleen Elvis' sluit het seizoen af in stijl, met een van populairste én grappigste vrouwen van Vlaanderen: Maaike Cafmeyer. De jonge, verlegen Maaike droomt er eerst van om vroedvrouw te worden of lerares godsdienst, maar het wordt toch actrice. Ze begint in het theater, maar doorbreken naar het grote publiek doet ze via televisie en haar onweerstaanbare rol in het komische programma 'Het Geslacht De Pauw'. Het bezorgt haar populariteit en het imago van 'zotte doos' terwijl ze evenzeer een stille kant heeft. Haar man is professioneel cellist en samen met hun twee dochters musiceren vindt ze erg belangrijk. Ze heeft ook een nostalgische kant waarin ze het leven niet altijd als een cadeau ziet. 'Dat vrolijke blondje is dan misschien niet mijn natuurlijke staat, het maakt wel deel van me uit. Als je voor niemand een bedreiging vormt, ben je altijd veilig'.

'Alleen Elvis Blijft Bestaan', om 22.00 uur op Canvas.

Dossiers