Gloednieuw bij JIM: 'The Life Is Live Show' met Gerrit

vrijdag 28 september 2007

Maandag 1 oktober is het zover; JIM heeft een nieuwe studio, een nieuw decor en daarbij hoort een nieuw live programma: The Life Is Live Show! Maandagavond om 20u30 wordt de studio officieel geopend door Bert Anciaux, Vlaams minister van cultuur, jeugd en sport. Daarna neemt VJ Gerrit de fakkel over en zet zijn eerste The Life Is Live Show in met de nodige toeters en bellen.

E


r komen een hele rits nationale en internationale gasten langs.  Zo zullen de rising stars van Air Traffic een akoestische set geven en komt Off The Record langs voor een indrukwekkend staaltje beatboxen. Christoff zal zingen tijdens de Schlagert-ie of Schlagert-ie-niet-kwis en dit alles in aanwezigheid van een levend publiek.

Alles kan en iedereen is welkom is het credo van Gerrits' nieuwe show.  Naast de verzoekjes van de kijkers zullen er tal van rubrieken aan bod komen. In Puzzeltijd krijgt een puzzelfanaat een uur de tijd om n een puzzel te leggen. Bij Schlagert-ie of Schlagert-ie-niet spelen dagelijks drie kandidaten een kwis met een schlagerlied achtergrondmuziek.  Op donderdag is het telkens de finale en dan komt er een schlagerartiest live in de studio zingen.  De Alarmschijf geeft iedereen de kans om golden oldies van onder het stof te halen.  De kijkers kunnen wekelijks op hun favorieten stemmen via JIM.be.  In L'Amour Toujours lost Gerrit alle liefdesproblemen op en in De Minuut krijgt iedereen de kans om zijn of haar talenten in de studio te tonen. Elke week komt Jamal langs in de rubriek L'tranger c'est mon ami om samen met Gerrit oplossingen te zoeken voor eventuele integratieproblemen. En natuurlijk blijft de Hulplijn van Gerrit altijd openstaan voor het aanvragen van clips, oplossen van moeilijke vraagstukken en het ophelderen van eventuele mysteries.

'The Life Is Live Show', vanaf maandag 1 oktober, van maandag t/m donderdag om 20.30 uur bij JIM.

DOSSIER: Het najaar van 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Uit de Kleren' (foto: VTM 2 - © DPG Media 2021)

Aan de hand van opdrachten en vragen via een scherm leren de kandidaten in 30 minuten elkaar beter kennen. Zullen ze na dat half uur hun kleren weer aantrekken of blijven ze nog wat langer in bed om elkaar nog wat beter te leren kennen? De eerste duo's zijn Tori & Niels, Athita & Dean en Angelo en Femke.

'Uit de Kleren', om 21.45 uur bij VTM.

Dossiers