Gerrit De Cock gaat weer Live op JIM!

vrijdag 24 augustus 2007

Vanaf september neemt Gerrit De Cock opnieuw zijn plaats in achter de studiodesk van 'Live Request'. In de beginjaren van JIM nam hij reeds 'Live Request' voor z'n rekening en zoals we van hem gewoon zijn zal hij de studio met regelmaat op stelten zetten!

In m

aand september zal Gerrit samen met de kijkers aan een nieuw liveprogramma bouwen dat vanaf 1 oktober in de nieuwe studio met de nodige toeters en bellen op antenne zal gaan. De JIM fans mogen Gerrit overladen met hun voorstellen om er 1 oktober een geweldig feest van te maken.

Het basisconcept van de liveshow blijft; kijkers bellen rechtstreeks naar Gerrit in de studio en vragen hun favoriete clip aan. De nieuwe rubrieken zullen in de loop van september stap voor stap duidelijk worden.

'Live Request' met Gerrit De Cock, van maandag tem donderdag,  om 20.30 uur bij JIM.

DOSSIER: Het najaar van 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

De begaafde student Ben wil geneeskunde gaan studeren aan de universiteit van Harvard. Maar daarvoor moet hij een studiebeurs in de wacht zien te slepen. Hij verdeelt zijn tijd tussen zijn studies, zijn baantje in een kleerwinkel en zijn vrienden Miles en Cam. Op een dag komt hij in een clubje terecht voor begaafde studenten. Die houden zich voornamelijk bezig met het uitdokteren van een onfeilbare methode om te winnen bij blackjack. Zo willen ze naar Las Vegas trekken om er gigantische sommen geld te winnen. Ben is al snel gewonnen voor dit plan en hij neemt steeds grotere risico's om veel geld te verdienen en om zo naar Harvard te kunnen.

'21', film uit 2008 met oa. Kevin Spacey, om 20.40 uur op VTM 3.

Dossiers