Geen 'X Factor' meer voor Elien

woensdag 19 november 2008

De zes overgebleven kandidaten stonden ook deze week weer te springen om de jury en de kijkers te overtuigen van hun kunnen. Slechts vijf finalisten konden doorgaan naar de volgende ronde. Voor Elien eindigde de wedstrijd.

Tom,

Elien, Lester & Abdou, Matthieu & Guillaume, Karim en Dirk waren de overgebleven finalisten nadat vorige week de meidengroep lady-Like afscheid moest nemen van 'X Factor'. De zes finalisten beseffen heel goed dat de finale steeds dichterbij komt en dat ze dan ook hun uiterste best moeten doen om naar de volgende ronde te gaan.

Tegenwoordig wordt 'X Factor' zowaar voorspelbaar. De jury was, net als de vorige weken, positief over Lester & Abdou en Matthieu en Guillaume en Dirk. Over Karim zijn de meningen al langer verdeeld. Hij boekt vooruitgang maar het is nog altijd niet duidelijk in welk genre hij nu uitblinkt.

Het publiek besliste wie moest herkansen en wie rechtstreeks naar de volgende ronde mocht. Karim, Tom, Lester & Abdou en Dirk mochten al meteen op beide oren slapen. Elien en de broers Matthieu en Guillaume stonden tegenover elkaar in de herkansingsronde. De jury had het laatste woord en besliste dat Matthieu en Guillaume in de wedstrijd mochten blijven.

DOSSIER: X Factor 2008 (vtm)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Advocaat Andrew Beckett krijgt, kort na zijn promotie, te horen dat hij wordt ontslagen. Zijn werkgever geeft als reden dat hij een opdracht verknoeid heeft. Maar Andy denkt daar anders over: hij vermoedt dat het advocatenkantoor ondekt heeft dat hij homoseksueel is en aids heeft en dat dat de reden voor zijn ontslag is. In een wereld vol onbegrip en intolerantie vecht hij voor gerechtigheid.

'Philadelphia', film uit 1993 met oa. Tom Hanks en Denzel Washington, om 21.25 uur op En.

Dossiers