Geen 'X Factor' meer voor Elien

woensdag 19 november 2008

De zes overgebleven kandidaten stonden ook deze week weer te springen om de jury en de kijkers te overtuigen van hun kunnen. Slechts vijf finalisten konden doorgaan naar de volgende ronde. Voor Elien eindigde de wedstrijd.

Tom,

Elien, Lester & Abdou, Matthieu & Guillaume, Karim en Dirk waren de overgebleven finalisten nadat vorige week de meidengroep lady-Like afscheid moest nemen van 'X Factor'. De zes finalisten beseffen heel goed dat de finale steeds dichterbij komt en dat ze dan ook hun uiterste best moeten doen om naar de volgende ronde te gaan.

Tegenwoordig wordt 'X Factor' zowaar voorspelbaar. De jury was, net als de vorige weken, positief over Lester & Abdou en Matthieu en Guillaume en Dirk. Over Karim zijn de meningen al langer verdeeld. Hij boekt vooruitgang maar het is nog altijd niet duidelijk in welk genre hij nu uitblinkt.

Het publiek besliste wie moest herkansen en wie rechtstreeks naar de volgende ronde mocht. Karim, Tom, Lester & Abdou en Dirk mochten al meteen op beide oren slapen. Elien en de broers Matthieu en Guillaume stonden tegenover elkaar in de herkansingsronde. De jury had het laatste woord en besliste dat Matthieu en Guillaume in de wedstrijd mochten blijven.

DOSSIER: X Factor 2008 (vtm)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Alloo bij de Wegpolitie' (foto: VTM - © DPG Media 2019)

Een dag na de tiende flitsmarathon toont Luk hoe de politie én de bekeurden zo'n actiedag beleven. Luk volgt de wegpolitie in het noorden van de provincie Antwerpen en daar blijken nogal wat Nederlanders én toeristen te snel te rijden. Ze worden meteen bekeurd. Een Chinese bestuurder heeft bij de flitsmarathon de twijfelachtige eer de eerste Chinees te zijn die in Alloo bij de Wegpolitie op de bon vliegt wegens te snel rijden. Alloo en zijn agenten hebben al veel meegemaakt op de baan, maar een trucker die gewoon op de smalle middenberm van een autostrade parkeert om daar de nacht door te brengen, dat nog niet.

'Alloo bij de >Wegpolitie', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers