Frank Raes en Filip Joos zoeken publiek voor 'Extra Time'

zaterdag 1 augustus 2009

Vanaf maandag 3 augustus kan je kijken naar het nieuwe voetbalprogramma 'Extra Time' op Canvas met Frank Raes en Filip Joos. Voor dat programma wordt nog publiek gezocht. Wil je erbij zijn, meld je dan zeer snel aan via de website van Sporza.

Sporza is op zoek naar publiek voor 'Extra Time'. Met scherpe analyses, verrassende gasten en een eigenzinnige kijk loodsen Frank Raes en Filip Joos de voetbalfan door de afgelopen speeldag.

Heb je zin om samen met vrienden, collega's of ploegmaats een opname bij te wonen? Laat dan weten op welke datum je wenst te komen. Het programma wordt opgenomen in de studio's van Videohouse in Vilvoorde. Je wordt tegen 17.45 uur verwacht.

De eerstvolgende data zijn:

  • maandag 10/08
  • maandag 17/08
  • maandag 24/08
  • maandag 31/08

Jezelf aanmelden om een opname bij te wonen? Klik hier!

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Reizen Waes Europa' (foto: Eťn - © VRT 2018)

Met 75 miljoen bezoekers per jaar is Spanje een van de populairste vakantiebestemmingen. De meeste toeristen gaan naar steden als Barcelona en Madrid en naar de Spaanse Costa's, maar hoe ziet de rest van het land eruit? Tom trekt vanuit het zuiden van Spanje, langs het westen helemaal naar het noorden. Een gebied dat wel eens de achterkant van Spanje wordt genoemd...

'Reizen Waes Europa', om 20.35 uur op Eťn.

Dossiers