Frank Raes en Filip Joos zoeken publiek voor 'Extra Time'

zaterdag 1 augustus 2009

Vanaf maandag 3 augustus kan je kijken naar het nieuwe voetbalprogramma 'Extra Time' op Canvas met Frank Raes en Filip Joos. Voor dat programma wordt nog publiek gezocht. Wil je erbij zijn, meld je dan zeer snel aan via de website van Sporza.

Spor

za is op zoek naar publiek voor 'Extra Time'. Met scherpe analyses, verrassende gasten en een eigenzinnige kijk loodsen Frank Raes en Filip Joos de voetbalfan door de afgelopen speeldag.

Heb je zin om samen met vrienden, collega's of ploegmaats een opname bij te wonen? Laat dan weten op welke datum je wenst te komen. Het programma wordt opgenomen in de studio's van Videohouse in Vilvoorde. Je wordt tegen 17.45 uur verwacht.

De eerstvolgende data zijn:

  • maandag 10/08
  • maandag 17/08
  • maandag 24/08
  • maandag 31/08

Jezelf aanmelden om een opname bij te wonen? Klik hier!

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De voorbije 30 jaar zijn de stedelijke gebieden verdrievoudigd in grootte. Door de bouw van steden worden dieren uit hun habitat verdreven. Zij moeten vechten voor hun plek in een gebied dat ooit van hen was. Zo volgen we olifanten in Sri Lanka die de strijd aangaan met de mens om hun territorium en zien we hoe de toekomst van de kapucijnapen in Costa Rica bedreigd wordt. Maar we leren ook dat een goeie relatie tussen wilde dieren en de mens mogelijk is en voordelig kan zijn voor beide partijen.

'Cities: Nature's New Wild', om 21.10 uur op Canvas.

Dossiers