Frank Raes en Filip Joos zoeken publiek voor 'Extra Time'

zaterdag 1 augustus 2009

Vanaf maandag 3 augustus kan je kijken naar het nieuwe voetbalprogramma 'Extra Time' op Canvas met Frank Raes en Filip Joos. Voor dat programma wordt nog publiek gezocht. Wil je erbij zijn, meld je dan zeer snel aan via de website van Sporza.

Spor

za is op zoek naar publiek voor 'Extra Time'. Met scherpe analyses, verrassende gasten en een eigenzinnige kijk loodsen Frank Raes en Filip Joos de voetbalfan door de afgelopen speeldag.

Heb je zin om samen met vrienden, collega's of ploegmaats een opname bij te wonen? Laat dan weten op welke datum je wenst te komen. Het programma wordt opgenomen in de studio's van Videohouse in Vilvoorde. Je wordt tegen 17.45 uur verwacht.

De eerstvolgende data zijn:

  • maandag 10/08
  • maandag 17/08
  • maandag 24/08
  • maandag 31/08

Jezelf aanmelden om een opname bij te wonen? Klik hier!

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Wade Wilson is een voormalig elitesoldaat die nu aan de kost komt als huurling. Op een dag wordt hij smoorverliefd op de mooie callgirl Vanessa. Hun geluk is echter van korte duur, wanneer Wade aan een terminale vorm van kanker blijkt te lijden. Hij wordt echter benaderd door een mysterieuze man, die hem een experimentele behandeling voorstelt op basis van mutantengenen. Na een bijzonder pijnlijke kuur is Wades kanker inderdaad verdwenen en blijkt hij over superkrachten te beschikken. De behandeling heeft hem echter gruwelijk verminkt, en als de gemaskerde antisuperheld Deadpool gaat hij achter de persoon aan die hem zo heeft toegetakeld.

'Deadpool', film uit 2016 met oa. Ryan Reynolds, om 20.35 uur op Q2.

Dossiers