Extra figuranten gezocht voor Witte Mars in 'Het Goddelijke Monster'

vrijdag 12 februari 2010

De productieploeg van de nieuwe En-reeks 'Het Goddelijke Monster' is nog op zoek naar honderden figuranten voor het in scne zetten van de Witte Mars. Wie op zondag 21 februari als figurant wil meewerken aan de reconstructie van de manifestatie uit 1996, is vanaf 8 uur welkom in het centrum van Brussel.

Productiehuis Eyeworks Film & TV Drama is nog steeds op zoek naar figuranten voor het in scène zetten van de Witte Mars, een belangrijke scène in de nieuwe Eén-reeks 'Het Goddelijke Monster' naar de monstertrilogie van Tom Lanoye. Op zaterdag 20 februari en zondag 21 februari strijkt de ploeg neer in hartje Brussel om de manifestatie uit 1996 te reconstrueren.

Voor zaterdag 20 februari hebben de makers ondertussen voldoende figuranten gevonden, maar op zondag 21 februari is alle hulp welkom. Mensen die graag willen figureren in Het goddelijke monster en zich op zondag 21 februari van 8.00 uur tot 14.00 uur kunnen vrijmaken, kunnen zich registreren door een e-mail te sturen met hun naam, leeftijd en geslacht naar mass@inthepicture.tv. Daarop ontvangen ze een antwoordmail met alle informatie.

Figuranten kunnen zich ook nog steeds aanmelden om op zaterdag of zondag de hele dag mee te werken, maar vooral voor zondagvoormiddag zijn nog veel extra figuranten nodig. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden terecht op info@inthepicture.tv of 02 711 52 50.

'Het Goddelijke Monster'
'Het Goddelijke Monster' is gebaseerd op 'De monstertrilogie' van Tom Lanoye, een familiesaga over de ondergang van een machtig Vlaams geslacht van ondernemers en politici aan het einde van de vorige eeuw, in een land dat na een lange reeks schandalen in een diepe crisis is verzeild geraakt.

De aanleiding is een jachtongeluk waarbij het hoofdpersonage, Katrien Deschryver (Joke Devynck), haar man doodt. Ongewild geeft ze daarmee het startschot voor een reeks tragikomische ontwikkelingen, die haar familie meezuigen in een onontkoombare neerwaartse spiraal. Drijvend op de golf van publieke verontwaardiging die uiteindelijk aanleiding geeft tot de Witte Mars, voert de gefrustreerde onderzoeksrechter Willy De Decker (Marc Van Eeghem) een eenmanskruistocht tegen Katriens vader, ex-minister Herman Deschryver (Johan Van Assche), en haar sjoemelende oom, de flamboyante maar onbeschofte tapijtengigant Leo Deschryver (Michel Van Dousselaere). Sluimerende familieconflicten komen terug tot leven en nooit verwerkte trauma’s eisen hun tol. Door hun innige verwevenheid met de politieke en economische elite van het land worden de Deschryvers het symbool van alles wat verkeerd loopt in België.

Het goddelijke monster is een programma van Eyeworks Film & TV Drama voor Eén.


DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

China, jaren 40. De grootstad Kanton is bijna volledig in de handen van een beruchte gangsterbende, de Axe Gang. Enkel de arme buurt Pig's Sty Alley wordt door de bende met rust gelaten. Sing en Bone, twee derderangscriminelen, hopen daar stiekem misbruik van te maken: ze doen zich voor als Axe Gang-leden en proberen de plaatselijke bevolking af te persen. Hiermee wekken Sing en Bone echter meteen de aandacht van de chte Axe Gang, die de twee gangsters n de excentrieke bewoners van Pig's Sty Alley een lesje besluiten te leren. Maar dat blijkt toch niet zo eenvoudig te zijn: sommige inwoners hebben immers verborgen kungfukrachten.

'Kung Fu Hustle', film uit 2005, om 20.40 uur bij VTM.

Dossiers