'Expeditie Robinson' opnieuw naar KANAALTWEE

dinsdag 10 juli 2007

Vanaf september pakt KANAALTWEE uit met een nieuw seizoen van 'Expeditie Robinson'. Vorig seizoen kreeg het realityprogramma nog een plekje in het programmaschema van VTM. Het gebrek aan extra kijkers verklaart ongetwijfeld deze verhuis.

I


n zijn wekelijkse nieuwsbrief schrijft KANAALTWEE met veel trots dat de opnames van een nieuw seizoen ondertussen gestart zijn: "Een zonovergoten locatie met parelwitte stranden, prachtige palmbomen en rijpe vruchten, het lijkt allemaal heel paradijselijk. Maar niets is minder waar als je deelnemer bent van Expeditie Robinson! De opnames zijn inmiddels gestart in Maleisi en volgens de eerste berichtgevingen gaat het er hard aan toe. Zet je schrap voor Expeditie Robinson, vanaf september op KANAALTWEE!"

In deze negende reeks van 'Expeditie Robinson' keert het programma dus terug naar zijn oorspronkelijke bestemming. De eerste zes seizoenen werden immers allemaal opgenomen in Maleisi. Maar liefst honderd Nederlandse en Belgische kandidaten zijn op 30 juni 2007 vertrokken voor de opnames. Hoe deze toevloed aan kandidaten verwerkt worden in het spelconcept is nog niet bekend.

VTM-presentatrice Evi Hanssen wordt net als vorig jaar bijgestaan door haar Nederlandse collega Ernst-Paul Hasselbach. Het wordt nog afwachten op welke Nederlandse zender 'Expeditie Robinson 2007' uitgezonden wordt. Zoals bekend verhuizen alle Tien-programma's naar n van de RTL-zenders, maar is het nog niet bekend of 'Expeditie Robinson' verhuist naar RTL 4 of RTL 5.

DOSSIER: Het najaar van 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Lisa' - telenovelle (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Het verlegen meisje Lisa droomt van een job in een marketingbureau. Wanneer Jonas, de jongste zoon van de eigenaars van het marketingbureau 't Brouwhuis', uit Amerika terugkeert, wordt Lisa niet enkel smoorverliefd op hem, maar groeit ook haar hoop eindelijk aan het werk te kunnen bij dat bedrijf. Maar dit is buiten haar halfzus Katja gerekend. Die steelt het portfolio van Lisa en haalt op die manier zelf de job binnen.

'Lisa', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers