EXIT nummer 6 in 'De Mol' - SPOILERS

zondag 29 april 2018
Foto: TVvisie - © Roger Mortelmans 2018

Zondagavond moest een zesde deelnemer 'De Mol' op VIER verlaten. Nu zijn ze nog met vier. Wie is d Mol? Razend spannend! De aflevering nog niet gezien? Dan stop je nu best met lezen.

 


 

De zesde afvaller van 'De Mol' is Joke, de 32-jarige dierenarts uit Tielt. Zij is een echte dierenvriend en komt uit een landbouwersfamilie. Joke heeft drie jaar in Londen gewoond en is single. Een tv heeft ze niet, ze ontspant zich met een roman over de Middeleeuwen of met Foo Fighters. Zij gaat wel bij vrienden naar 'De Mol' en 'Temptation Island' kijken. Van zichzelf zegt Joke dat ze zeer nieuwsgierig is, wat positief is, haar negatief punt is dat ze overal zes minuten te laat komt.

De proef met de geitjes heeft ze volgens haar medekandidaten in goede banen geleid. 'Dat is niet omdat ik dierenarts ben, maar omdat ik uit een landbouwersfamilie stam en ik dieren gewoon ben, wel niet bepaald geitjes', zegt ze.

'Ik had mijn exit wel verwacht, alhoewel ik best nog afleveringen wilde overleven. Het doel is natuurlijk dat het avontuur blijft duren. Ik heb mijn best gedaan. Men moet uiteraard geluk hebben om de mol te vinden. Had ik iets anders moeten doen, ik weet het niet.
Uiteraard had ik het wel heel fijn gevonden om bij de laatste drie te zitten.'

''De Mol' is een ongelooflijk avontuur en het is zelfs beter geworden dan ik ervan verwacht had.
Ik heb er mij honderd procent voor gegeven, maar dat is ook mijn echte aard, het moet vooruit gaan. Ik ben ook altijd mezelf gebleven.'

'Ik ben altijd fan geweest van 'De Mol', hou enorm van avontuur en spanning. Het was dan ook mijn ultieme droom om deel te kunnen nemen aan 'De Mol'. En die is uitgekomen. De reacties op mijn deelname zijn leuk en het is plezant om de uitzendingen terug te zien. Het avontuur had nog wel mogen verder gaan, maar ik heb het spel gespeeld zoals ik kon, het ligt uiteraard altijd niet volledig aan jezelf.'

En de zoektocht gaat verder. 'De Mol' is er weer op zondag 6 mei om 20.00 uur op VIER.

DOSSIER: 'De Mol' op VIER

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Het interventieteam wordt in bijstand gevraagd door een ambulance; een dronken man is gevallen en verzet zich bij de verzorging. Bij aankomst ziet het interventieteam dat de man niet alleen is. Het wijkteam gaat op bezoek bij een vrouw die het niet makkelijk heeft. Ze weigert hulp en het wijkteam probeert haar te overtuigen dat het zo niet langer kan. In de telecommandokamer merken ze een gevecht op; een tiental mannen gaat elkaar te lijf. Het snelle responsteam en verschillende interventieteams worden ter plaatse gestuurd. In het wijkkantoor komt een angstige man binnengewandeld; hij heeft informatie over een crystal methlab.

'Politie 24/7', om 20.45 uur op En.

Dossiers