Exit Antwerpen: Hasselt speelt finale 'Mijn Restaurant'

dinsdag 20 mei 2008

Het spel is gespeeld voor David en Lins van het Antwerpse restaurant Matizze. Het Antwerps koppel sneuvelde dinsdagavond in het vtm-programma 'Mijn Restaurant'. Jelle en Micheline uit Leuven spelen de finale tegen het Limburgse koppel YanaÔka en Stephanie.

Een

topfavoriet die strandt op de derde plaats. Het werd het lot van restaurant Matizze. Bij de start van 'Mijn Restaurant' werden David en Lins nochtans getipt als grote overwinnaar. Maar het weigeren van opdrachten en de soms iets te scherpe tong van gastvrouw Lins zorgde ervoor dat de sympathie bij de Vlaamse kijkers smolt als sneeuw voor de zon. De Vlaamse pers omschreef het gevoel als 'arrogant', maar David en Lins noemden het 'zelfzeker'.

Deze wending zorgt voor een spannende finale waar twee publiekslievelingen het tegen elkaar moeten opnemen. Wie van hen wint zijn restaurant? Kiest Vlaanderen voor het aardappelrestaurant 'Exquisa' uit Hasselt? Of toch maar liever de klassieke keuken van het Leuvens restaurant 'D'Hoogeschool'? Kiest Vlaanderen voor een lesbisch koppel of voor een moeder en haar zoon?

Bron: HLN

Nieuwe poll: Ook nu weer willen wij jouw keuze weten! Wie mag volgens jou de finale van 'Mijn Restaurant' winnen? Wie wint zijn eigen restaurant? Leuven of Hasselt?
Stem nu in de TV-Visie Poll

DOSSIER: Mijn Restaurant

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Sporza logo

Karl Vannieuwkerke herbeleeft met Peter Vandenbempt en Gert Verheyen legendarische wedstrijden uit de rijke geschiedenis van het EK en het WK voetbal. Gert kiest voor BelgiŽ - BraziliŽ in de 2de ronde van het WK 2002. De match waarin het kleine BelgiŽ het grote BraziliŽ bijna uitschakelde, de match waardoor voetbalminnend BelgiŽ nog altijd de Jamaicaanse scheidsrechter Peter Prendergast vervloekt. Het commentaar is van Frank Raes. Peter keert terug naar de kwartfinale op het EK 2004 tussen Portugal en Engeland. Portugal - in eigen land - gaat op zoek naar het opperste voetbalgeluk. Met commentaar van Filip Joos.

'Sporza Retro', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers