Evi en Staf presenteren 'Just The Two Of Us'

donderdag 14 september 2006

Evi Hanssen gidst de kijker op vrijdagavond doorheen de avontuurlijke 'Expeditie Robinson' en Staf Coppens schaatst elk weekend de pannen van het dak in 'Dancing On Ice'. Binnenkort bundelen Evi en Staf de krachten en presenteren zij samen 'Just The Two Of Us'.

In d

it gloednieuwe VTM-programma zorgen acht van onze bekende landgenoten met zo goed als geen zangervaring voor swingende fun in de huiskamer. Maar ze staan er niet alleen voor. Samen met een professionele zanger(es) vormen ze een duo en smijten ze zich in het muzikale avontuur van 'Just The Two Of Us'.

Een avontuur wordt het zeker, want elke week moeten de koppels live een populair duet zingen in de meest uiteenlopende genres: pop en rock, maar ook musical, ballads en soul. De duo's moeten er dus voor zorgen dat ze van alle muzikale markten thuis geraken, ondanks de beperkte oefentijd.

Het wordt dan ook zweten voor de professionele zangers om hun partner te coachen tot die op de maat van het orkest zingt tijdens het live-optreden en er ondertussen ook staat op het podium. Een professionele jury beoordeelt de acts, maar het laatste woord is voor de kijkers. Zij alleen bepalen week na week welke duo's ze in de volgende aflevering van 'Just The Two Of Us' willen terugzien en voor welk duo het avontuur is afgelopen.

Welk bekend gezicht verrast Vlaanderen met zijn of haar zangtalent? Welk koppel slaagt erin om de duetten met de meeste overtuiging te brengen? Wie haalt de grote finale waarin de beste twee duo's tegen mekaar strijden voor de titel? En ding is zeker: het wordt een glamoureuze en entertainende muzikale strijd in 'Just The Two Of Us'.

DOSSIER: Just The Two Of Us

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Kinderen van het Verzet' (Canvas)

Tijdens de Tweede Wereldoorlog stapten tienduizenden Belgen in het verzet tegen de nazi's. Hun kinderen getuigen over die oorlogsperiode. Wat deden hun ouders, waarom gingen ze in het verzet en hoe gevaarlijk was dat? Veel verzetslieden werden opgepakt door de Duitsers. Die arrestaties staan 75 jaar later bij vele kinderen nog op het netvlies gebrand.

'Kinderen van het Verzet', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers