Eerste spannende beelden van het nieuwe 'Familie'-seizoen - PREVIEW

dinsdag 21 augustus 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

Een neergestoken Amélie, een verwarde Véronique en een bebloed mes naast haar. Dat waren de slotbeelden van de nagelbijtende seizoensfinale van 'Familie'. Op maandag 27 augustus keert 'Familie' terug met nieuwe afleveringen.

Het 28ste seizoen wordt afgetrapt met een extra lange én emotionele startaflevering. Daarin krijgen de 800.000 fans eindelijk antwoorden op hun vragen.


De eerste beelden van het nieuwe seizoen zijn nu al vrijgegeven. Daarin wordt Véronique wakker naast het lichaam van Amélie. Ze is totaal van slag en kan zich niets meer herinneren… Barst de hel echt los voor Véronique? En hoe loopt het verhaal af voor Emma, Milou, Evy en Stan?

Bekijk HIER nog de foto's van ons setbezoek!

'Familie': nieuw seizoen, vanaf maandag 27 augustus elke weekdag om 20.00 uur bij VTM. Een herhaling van de seizoensfinale is op zondag 26 augustus om 19.55 uur te zien bij VTM.Lees ook:
'Familie' start opnames vanaf gloednieuwe locatie - FOTO's
Herbert Bruynseels duikt terug op in 'Familie'
Nieuwe verhaallijn rond Jelle in 'Familie'
Zo eindigde het seizoen van 'Familie' - VIDEO

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
vtmfamilie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Mij Overkomt Het Niet' (foto: Eén - © VRT 2019)

De scouts van Izegem zijn op kamp aan het meer van Bütgenbach, wanneer plots de 15-jarige Sebastiaan verdwijnt. Terwijl de Cel Vermiste Personen op zoek gaat naar de jongen, beginnen zijn ouders aan een lange terugrit uit Spanje. Voor de leiding is het bang afwachten: vinden ze Sebastiaan terug, en hoe zullen zijn ouders reageren?

'Mij Overkomt Het Niet', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers