Eerste spannende beelden van het nieuwe 'Familie'-seizoen - PREVIEW

dinsdag 21 augustus 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

Een neergestoken Amélie, een verwarde Véronique en een bebloed mes naast haar. Dat waren de slotbeelden van de nagelbijtende seizoensfinale van 'Familie'. Op maandag 27 augustus keert 'Familie' terug met nieuwe afleveringen.

Het 28ste seizoen wordt afgetrapt met een extra lange én emotionele startaflevering. Daarin krijgen de 800.000 fans eindelijk antwoorden op hun vragen.


De eerste beelden van het nieuwe seizoen zijn nu al vrijgegeven. Daarin wordt Véronique wakker naast het lichaam van Amélie. Ze is totaal van slag en kan zich niets meer herinneren… Barst de hel echt los voor Véronique? En hoe loopt het verhaal af voor Emma, Milou, Evy en Stan?

Bekijk HIER nog de foto's van ons setbezoek!

'Familie': nieuw seizoen, vanaf maandag 27 augustus elke weekdag om 20.00 uur bij VTM. Een herhaling van de seizoensfinale is op zondag 26 augustus om 19.55 uur te zien bij VTM.Lees ook:
'Familie' start opnames vanaf gloednieuwe locatie - FOTO's
Herbert Bruynseels duikt terug op in 'Familie'
Nieuwe verhaallijn rond Jelle in 'Familie'
Zo eindigde het seizoen van 'Familie' - VIDEO

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
vtmfamilie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Sporza logo

Karl Vannieuwkerke herbeleeft met Peter Vandenbempt en Gert Verheyen legendarische wedstrijden uit de rijke geschiedenis van het EK en het WK voetbal. Gert kiest voor België - Brazilië in de 2de ronde van het WK 2002. De match waarin het kleine België het grote Brazilië bijna uitschakelde, de match waardoor voetbalminnend België nog altijd de Jamaicaanse scheidsrechter Peter Prendergast vervloekt. Het commentaar is van Frank Raes. Peter keert terug naar de kwartfinale op het EK 2004 tussen Portugal en Engeland. Portugal - in eigen land - gaat op zoek naar het opperste voetbalgeluk. Met commentaar van Filip Joos.

'Sporza Retro', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers