Eerste spannende beelden van het nieuwe 'Familie'-seizoen - PREVIEW

dinsdag 21 augustus 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

Een neergestoken Amélie, een verwarde Véronique en een bebloed mes naast haar. Dat waren de slotbeelden van de nagelbijtende seizoensfinale van 'Familie'. Op maandag 27 augustus keert 'Familie' terug met nieuwe afleveringen.

Het 28ste seizoen wordt afgetrapt met een extra lange én emotionele startaflevering. Daarin krijgen de 800.000 fans eindelijk antwoorden op hun vragen.


De eerste beelden van het nieuwe seizoen zijn nu al vrijgegeven. Daarin wordt Véronique wakker naast het lichaam van Amélie. Ze is totaal van slag en kan zich niets meer herinneren… Barst de hel echt los voor Véronique? En hoe loopt het verhaal af voor Emma, Milou, Evy en Stan?

Bekijk HIER nog de foto's van ons setbezoek!

'Familie': nieuw seizoen, vanaf maandag 27 augustus elke weekdag om 20.00 uur bij VTM. Een herhaling van de seizoensfinale is op zondag 26 augustus om 19.55 uur te zien bij VTM.Lees ook:
'Familie' start opnames vanaf gloednieuwe locatie - FOTO's
Herbert Bruynseels duikt terug op in 'Familie'
Nieuwe verhaallijn rond Jelle in 'Familie'
Zo eindigde het seizoen van 'Familie' - VIDEO

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
vtmfamilie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Het team van Safety First gaat een dag op cursus bij Dirks ultieme goeroe: de Nederlander Hendrik Manderfelt, schrijver van het boek Safety First. Dirk is bloednerveus. Hij verplicht iedereen in uniform te komen, maar dat ligt gevoelig bij Ingrid. Luc probeert haar op allerlei manieren op te beuren. Geen gemakkelijke opdracht, temeer omdat de knappe Vanessa ook aanwezig is. Vanessa is een ex van Smos die hem tot zijn grote frustratie niet meer herkent.

'Safety First', om 22.25 uur op Q2.

Dossiers