Eerste 'K2 zoekt K3'-opnames achter de rug

dinsdag 9 juni 2009

De traantjes na het vertrek van Kathleen Aerts zijn nog maar net opgedroogd, en de eerste opnames van 'K2 zoekt K3' zijn al opgenomen. De eer was weggelegd voor onze noorderburen. In de grote Rotterdamse concerttempel Ahoy lieten een duizendtal meisjes hun zang- en danstalent los op de, tot nu toe onbekende, jury.

H


et programma, dat vanaf eind augustus op antenne komt, is een samenwerking tussen de Nederlandse commerciële zender SBS 6 en het Vlaamse vtm. Ze zoeken er de geschikte vervangster voor, de nochtans onvervangbare, Kathleen Aerts. De Vlaamse audities komen later deze maand aan de beurt.

Tot nog toe is er één groot geheim over dit programma: de jury van 'K2 zoekt K3'. Er circuleren al een aantal namen in de wandelgangen. GVA ving op dat Nederland Danny De Munk ('Ciske De Rat') en Gerard Joling zal afvaardigen. Voor Vlaanderen worden Gert Verhulst, Miguel Wiels en choreografe Axana Ceulemans genoemd. Maar de programmamakers willen hierover nog niets kwijt.

Wie het nieuwe lid van K3 wordt, moet in oktober bekend zijn.

Bron: GVA

DOSSIER: K2 zoekt K3

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

Lieke gaat op bezoek bij Hajar en Jeffrey. Hajar is een mooie, jonge vrouw die te veel vel over heeft. Dit is het gevolg van ernstig overgewicht tijdens haar puberteit. Het wordt tijd dat een team van medische specialisten haar hier bij gaat helpen zodat ze zich voortaan weer in haar ondergoed durft te vertonen. De jonge Jeffrey heeft last van hangende oogleden. Hij krijgt vaak de vraag of hij geblowd heeft en stoned is. Dit tast zijn zelfvertrouwen ernstig aan. Hoog tijd dat beiden geholpen worden door de medische specialisten.

'Lelijke Eendjes', om 22.15 uur op VIJF.

Dossiers