Eerste 'K2 zoekt K3'-opnames achter de rug

dinsdag 9 juni 2009

De traantjes na het vertrek van Kathleen Aerts zijn nog maar net opgedroogd, en de eerste opnames van 'K2 zoekt K3' zijn al opgenomen. De eer was weggelegd voor onze noorderburen. In de grote Rotterdamse concerttempel Ahoy lieten een duizendtal meisjes hun zang- en danstalent los op de, tot nu toe onbekende, jury.

H


et programma, dat vanaf eind augustus op antenne komt, is een samenwerking tussen de Nederlandse commerciële zender SBS 6 en het Vlaamse vtm. Ze zoeken er de geschikte vervangster voor, de nochtans onvervangbare, Kathleen Aerts. De Vlaamse audities komen later deze maand aan de beurt.

Tot nog toe is er één groot geheim over dit programma: de jury van 'K2 zoekt K3'. Er circuleren al een aantal namen in de wandelgangen. GVA ving op dat Nederland Danny De Munk ('Ciske De Rat') en Gerard Joling zal afvaardigen. Voor Vlaanderen worden Gert Verhulst, Miguel Wiels en choreografe Axana Ceulemans genoemd. Maar de programmamakers willen hierover nog niets kwijt.

Wie het nieuwe lid van K3 wordt, moet in oktober bekend zijn.

Bron: GVA

DOSSIER: K2 zoekt K3

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Op de dag dat hij vijf jaar getrouwd is, maakt Nick Dunne bekend dat zijn beeldschone vrouw Amy vermist is. Onder druk van de politie en de media ontstaan er scheurtjes in het door Nick geschetste beeld van een perfect huwelijk. Door zijn leugens, bedrog en vreemde gedrag rijst bij iedereen de vraag: heeft Nick Dunne zijn vrouw vermoord?

'Gone Girl', film uit 2014 met oa. Ben Affleck, om 20.35 uur op VIER.

Dossiers