Dokter Bea beantwoordt online de meest gestelde vragen over seksualiteit en puberteit

zaterdag 9 november 2019
Foto: Ketnet - © VRT 2019

Dit najaar was dokter Bea opnieuw te zien op Ketnet met vier nieuwe afleveringen van 'De Dokter Bea Show'. Maar vanaf 8 november komt dokter Bea terug met een gloednieuw online format: De meest gestelde vragen aan dokter Bea in samenwerking met Awel.

'Kan je kussen met een beugel?', 'Wat is fappen?', 'Hoe groot moet een penis zijn?' en 'Hoe geef je je grenzen aan?' zijn maar enkele van de meer dan 20 vragen waar dokter Bea een antwoord op geeft. De vragen zijn gebaseerd op de meest gestelde vragen die bij Awel binnenkomen. De video's komen vanaf vrijdag 8 november wekelijks op Ketnet.be, de Ketnet-app en het YouTube-kanaal van Ketnet.


Sibille Declercq, Awel: 'Mijn piemel is te klein. Help!' 'Ik kijk dagelijks porno. Is dit normaal?!' 'Mijn vrienden spraken vandaag over 'fappen'. Ik weet niet wat dat is en durfde het niet te vragen. Kunnen jullie me dat uitleggen?' Jaarlijks beantwoordt Awel meer dan 30.000 vragen  van kinderen en jongeren, waarbij er wel 10% over seksualiteit gaat. Blij dat Dokter Bea ons daar tegenwoordig bij helpt!

Maarten Janssen, netmanager Ketnet: 'Dokter Bea is intussen al twee jaar een bekend gezicht voor de Ketnetters en ze is geliefd door jong en oud. Met het online format 'De meest gestelde vragen aan dokter Bea' hopen we dat we kinderen met vragen kunnen helpen om een antwoord op kindermaat te vinden. Zo kunnen ze op een veilige en vertrouwde manier hun kennis rond seksualiteit en puberteit verder uitbreiden.'

De meest gestelde vragen aan dokter Bea is een samenwerking met Awel. Vanaf vrijdag 8 november komen er wekelijks nieuwe video's online op Ketnet.be, in de Ketnet-app en op het YouTube-kanaal van Ketnet. De meest gestelde vragen aan dokter Bea is net zoals 'De Dokter Bea Show' een programma van De Mensen voor Ketnet.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'F.C. De Kampioenen' - Het Gala van de Gouden K's 2017 (foto: TVvisie - © Timmy Vanheel 2018)

Billie is gezakt voor turnen en Pol vindt dat een ramp. Hij schakelt de Kampioenen in om Billie te laten ervaren dat sport tof is, met desastreuze gevolgen. Pascale vindt ondertussen dat Marc iets van zijn leven moet maken en zet hem aan tot solliciteren. Maar dat moet achter de rug van Bieke gebeuren, die de bemoeienissen van Pascale niet apprecieert.

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op En.

Dossiers