Deze BV's gaan bakstrijd aan in kerstspecial van 'Bake Off Vlaanderen'

vrijdag 6 december 2019
Foto: VIER - © SBS Belgium 2019

Er komt een kerstspecial van het VIER-programma 'Bake Off Vlaanderen'. Daarin nemen voor de gelegenheid BV's het tegen elkaar op. Gaan binnenkort op uitnodiging van Wim Opbrouck de bakstrijd aan: Jeroom, Tine Embrechts, Cath Luyten en Ben Segers.

Een ding hebben de deelnemende BV’s gemeen: weinig patisserietalent, maar wel veel goesting om ervoor te gaan. Wie kan uiteindelijk de meeste indruk maken bij de jury met zijn/haar kerstkoekjes en -stronk en krijgt de titel van Beste Kerstbakker?


Deelnemers

Jeroom
Kan cartoonist, tv-schrijver en 'Slimste Mens'-jurylid Jeroom naast grappen maken ook taarten bakken? 

Cath Luyten
Presentatrice Cath Luyten kan naar eigen zeggen wel haar mannetje staan in de keuken, maar geldt dat ook voor alles wat patisserie betreft?

Tine Embrechts
Acteer- en zangtalent heeft Tine Embrechts meer dan voldoende. Maar heeft ze ook baktalent?

Ben Segers
In 'Safety First' zagen we acteur Ben Segers al bezig als bewaker, nu dus als bakker. Hoe brengt hij het ervan af in de witte baktent?

Op sociale media zegt VIER dat de kerstspecial ‘heel binnenkort’ op tv komt.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Flikken Rotterdam' (AVROTROS)

Een inbraak bij rechercheur Ben Slachter loopt voor de inbreker fataal af. Zijn partner Stan Vroom steunt zijn collega onvoorwaardelijk, maar vertelt Ben wel de hele waarheid? De Amsterdamse officier van justitie Hein Berg blaast een kroongetuigezaak op en vertrekt naar Rotterdam, waar ze hopen dat hij tot meer teamwerk in staat is. Zijn eerste zaak draait rond twee hooligans die rechercheurs Dries van Weelden en Esther Wegereef gijzelen om zo aan vijf kilo coke te komen. Die opzet mislukt, maar als de hooligans vertellen dat ze de coke nodig hebben omdat hun zusje door zware criminelen wordt vastgehouden, moet Berg beslissen hoe het team het meisje gaat bevrijden.

'Flikken Rotterdam', om 23.15 uur op En.

Dossiers