'De Slimste Mens' mist zijn start niet

woensdag 16 oktober 2019
Foto: VIER - © SBS Belgium 2019

Maandagavond keken maar liefst 1.146.767 naar de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van 'De Slimste Mens ter Wereld'. Daarmee kent het VIER-programma zijn beste start ooit. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Deze prima resultaten bewijzen dat de kijkers de quiz met Erik Van Looy zelfs na 17 seizoenen nog lang niet beu zijn. Het is overigens de eerste keer dat de start van een nieuw seizoen meer dan 1 miljoen kijkers haalt. In 2018 lokte de eerste aflevering 971.129 kijkers, het jaar daarvoor 994.902. Ook 'De Rechtbank' deed het maandagavond met 575.000 kijkers erg goed, waardoor VIER marktleider was tijdens de primetime.

Bron: Het Nieuwsblad


#deslimstemens

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

De marginale familie Flodder woont al jaren op een gifbelt, maar kan dankzij de tussenkomst van sociaal werker Sjakie verhuizen naar een leegstaande villa in een residentiële wijk. De drie zonen hebben heel wat op hun kerfstok en dochter Kees neemt het niet zo nauw met de goede zeden. Het zal ma Flodder worst wezen, zolang ze maar illegaal jenever kan stoken in haar kelder. Kees brengt het hoofd van de buurman op hol, terwijl Johnny een verhouding begint met een buurtbewoonster. Haar echtgenoot, een keiharde commandant van een tankbataljon, laat het hier niet bij en begint zijn eigen oorlog tegen de nietsvermoedende Flodders...

'Flodder', om 20.35 uur op Q2.

Dossiers