'De Schuur van Scheire' organiseert eerste Belgisch Kampioenschap Kop of Munt

dinsdag 3 maart 2015

Zaterdag 14 maart vindt in de Florahallen van Aalst het eerste Belgisch Kampioenschap Kop of Munt plaats. Iedereen tussen 8 en 128 jaar kan gratis deelnemen.

'Het enige wat je moet kunnen is het verschil kennen tussen kop en munt en één van die woorden luidop kunnen zeggen als de scheidsrechter je vraagt om te raden', zegt presentator Lieven Scheire. 'Kop of Munt is de meest democratische sport ter wereld. Het maakt niet uit of je slim, sportief, talentvol of ervaren bent: in een spelletje kop of munt maakt iedereen evenveel kans om te winnen, namelijk 50%. Daarom organiseren wij met veel plezier het eerste Belgisch Kampioenschap Kop of Munt.'


Iedereen is dus welkom. Het enige wat je moet doen is je op voorhand inschrijven via de website http://deschuurvanscheire.een.be/bk-kop-of-munt en op zaterdag 14 maart naar Aalst komen.

Het kampioenschap wordt gespeeld met het knock-outsysteem. Alle deelnemers komen in de eerste ronde random in een duel tegen elkaar uit, de verliezer van dat duel valt af en de winnaar gaat door naar de volgende ronde. Wie het volhoudt tot de halve finale wordt uitgenodigd om in de televisiestudio de finale te spelen en tot Belgisch Kampioen gekroond te worden.


'De Schuur van Scheire', iedere woensdag om 21.05 uur op Eén.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Londen, 1891. De briljante detective Sherlock Holmes en zijn trouwe assistent Watson kunnen maar net vermijden dat Lord Blackwood, een aanhanger van de zwarte magie, een vrouw op rituele wijze vermoordt. Blackwood wordt gearresteerd en komt in de gevangenis terecht. Kort voor zijn executie verkondigt Blackwood dat hij zal opstaan uit de dood om wraak te nemen op iedereen die zijn pad kruist. Kort na Blackwoods executie lijkt het alsof hij inderdaad is herrezen: in zijn graf wordt het lichaam van de vermiste Luke Reordan gevonden en enkele getuigen beweren Blackwood te hebben gezien.

'Sherlock Holmes', om 20.25 uur op VIER.

Dossiers