'De Gulden Ontsporing' live en integraal op tvbrussel

woensdag 16 juni 2010

De voorbije jaren kon 'De Gulden Ontsporing' op 11 juli op de Grote Markt via En gevolgd worden. Maar dit jaar is dat om verschillende redenen niet het geval. Echter niet getreurd: dankzij de steun van Vlaams minister van Brussel Pascal Smet zal het slotconcert 'Kleppers' met oa Will Tura, Th Lau, Eva De Roovere, Brahim, Ruben Block (Triggerfinger) en Jan de Smet (De Nieuwe Snaar), door tvbrussel live en integraal worden uitgezonden.

Canvas
Maar ook de andere Vlamingen blijven niet in de kou: Canvas maakt een reportage over de geschiedenis van de AB gecombineerd met een sfeerverslag van 'De Gulden Ontsporing' en zal die op 16 juli uitzenden.


ABtv-Het Nieuwsblad/Radio 2
En voor wie niet tot dan wil wachten kan op ABtv (via de website van Het Nieuwsblad) de hele show live achter de computer volgen en/of naar Radio 2 luisteren die af en toe gedurende de avond zal inprikken.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

Jillian Armacost is getrouwd met astronaut Spencer. Als hij in de ruimte is, is ze altijd bang dat er iets zal gebeuren. Dan wordt haar angst werkelijkheid. Tijdens een routinemissie verliest de aarde twee minuten het contact met de space shuttle. Niemand weet waarom. Spencer overleeft het voorval en terug op aarde lijkt alles in orde, maar Jillian vertrouwt het niet. Ze denkt dat haar man is veranderd. Wanneer ze zwanger wordt, begint ze nachtmerries te krijgen en wordt ze depressief. Het gevoel blijft knagen dat er iets mis is met haar man. Ze begint bang voor hem te worden en raakt steeds meer in de war. Wordt ze langzaam gek en is ze een gevaar voor zichzelf en haar ongeboren baby's? Of is ze terecht doodsbang voor haar echtgenoot?

'The Astronaut's Wife', film uit 1999 met oa. Johnny Depp en Charlize Theron, om 20.25 uur op VIJF.

Dossiers