'De Gulden Ontsporing' live en integraal op tvbrussel

woensdag 16 juni 2010

De voorbije jaren kon 'De Gulden Ontsporing' op 11 juli op de Grote Markt via Eén gevolgd worden. Maar dit jaar is dat om verschillende redenen niet het geval. Echter niet getreurd: dankzij de steun van Vlaams minister van Brussel Pascal Smet zal het slotconcert 'Kleppers' met oa Will Tura, Thé Lau, Eva De Roovere, Brahim, Ruben Block (Triggerfinger) en Jan de Smet (De Nieuwe Snaar), door tvbrussel live en integraal worden uitgezonden.

Canvas
Maar ook de andere Vlamingen blijven niet in de kou: Canvas maakt een reportage over de geschiedenis van de AB gecombineerd met een sfeerverslag van 'De Gulden Ontsporing' en zal die op 16 juli uitzenden.


ABtv-Het Nieuwsblad/Radio 2
En voor wie niet tot dan wil wachten kan op ABtv (via de website van Het Nieuwsblad) de hele show live achter de computer volgen en/of naar Radio 2 luisteren die af en toe gedurende de avond zal inprikken.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Tijdens een wandeling treft Will in de sneeuw een ernstig onderkoelde vrouw aan. Daniel weet niet hoe hij moet omgaan met de ziekte van zijn ex-vrouw. De persoonlijke problemen tussen Connor en Ava laten zich ook in het ziekenhuis voelen.

'Chicago Med', om 23.40 uur op VTM.

Dossiers