De 10 vrouwen voor Sergio's 'Ranking the Stars' (VTM)

woensdag 8 augustus 2007

De tien mooie en bekende vrouwen voor het gloednieuwe VTM-programma 'Ranking the Stars' zijn bekend. Deze vrouwen worden binnenkort onder begeleiding van Sergio gerangschikt door een panel van honderd mannen.

W


ie is de sluwste? Wie durft er vreemdgaan? Wie kickt op haar bekendheid? Het zijn maar enkele van de mogelijke vragen waarna de tien vrouwen elkaar in een rangschikking plaatsen. Nadien wordt dit getoetst aan de mening van een panel van 100 mannen.

Maar wie gaat zich nu helemaal bloot geven op het VTM-scherm? Een overzichtje: Eveline Hoste, Tanja Dexters, Kelly Pfaff, Sabine Appelmans, Daisy Van Cauwenberghe, Silvia Claes, Wendy Van Wanten, Vanessa Hoefkens, Sandrine Andr en Elke Vanelderen.

Bron: Het Nieuwsblad

DOSSIER: Het najaar van 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Gezin' (foto: Eén - © VRT 2019)

Pleegzoon Jawad gaat in Willebroek naar een nieuwe school. Hij is zenuwachtig, want hij kent nog niemand in zijn klas. In Beringen zijn de inschrijvingen voor het eerste kleuterklasje gestart. Jonathan en Shareen hopen op een school vlak bij huis. En bij de familie van Steven en Isabelle nemen de twee oudste dochters enkele beslissingen tegen de goeie raad van hun ouders in.

'Het Gezin', om 20.40 uur op En.

Dossiers