De 10 vrouwen voor Sergio's 'Ranking the Stars' (VTM)

woensdag 8 augustus 2007

De tien mooie en bekende vrouwen voor het gloednieuwe VTM-programma 'Ranking the Stars' zijn bekend. Deze vrouwen worden binnenkort onder begeleiding van Sergio gerangschikt door een panel van honderd mannen.

W


ie is de sluwste? Wie durft er vreemdgaan? Wie kickt op haar bekendheid? Het zijn maar enkele van de mogelijke vragen waarna de tien vrouwen elkaar in een rangschikking plaatsen. Nadien wordt dit getoetst aan de mening van een panel van 100 mannen.

Maar wie gaat zich nu helemaal bloot geven op het VTM-scherm? Een overzichtje: Eveline Hoste, Tanja Dexters, Kelly Pfaff, Sabine Appelmans, Daisy Van Cauwenberghe, Silvia Claes, Wendy Van Wanten, Vanessa Hoefkens, Sandrine Andr en Elke Vanelderen.

Bron: Het Nieuwsblad

DOSSIER: Het najaar van 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

'Brasserie Romantiek' is een gerenommeerd restaurant in het Antwerpse. Het wordt met succes gerund door uitbaatster Pascaline en kok Angelo. Vanavond is het Valentijn, een van de drukste avonden van het jaar. Angelo zorgt voor een gepast liefdesmenu en Pascaline heeft de tafels tiptop gedekt. Maar dan staat ineens Pascalines oude vlam Frank op de stoep. Voordat ze van haar verrassing bekomen is, komen de andere gasten aan. De vlotte autoverkoper Paul kijkt uit naar een zwoele avond met zijn vrouw Roos, maar zij lijkt met haar gedachten elders te zijn. De onzekere Walter kan zijn geluk niet op met zijn blind date Sylvia, maar waarover moet hij praten? En waarom is de in het zwart geklede Mia alleen komen opdagen? Tot overmaat van ramp is de nonchalante garon Lesley weer eens te laat. De gerechten volgen elkaar op, maar in de keuken stijgt de spanning wanneer Pascaline, door Franks onverwachte komst, haar gebruikelijke controle over zichzelf verliest. En ook in de zaal worden maskers afgezet...

'Brasserie Romantiek', om 21.30 uur op VTM.

Dossiers