De 10 vrouwen voor Sergio's 'Ranking the Stars' (VTM)

woensdag 8 augustus 2007

De tien mooie en bekende vrouwen voor het gloednieuwe VTM-programma 'Ranking the Stars' zijn bekend. Deze vrouwen worden binnenkort onder begeleiding van Sergio gerangschikt door een panel van honderd mannen.

W


ie is de sluwste? Wie durft er vreemdgaan? Wie kickt op haar bekendheid? Het zijn maar enkele van de mogelijke vragen waarna de tien vrouwen elkaar in een rangschikking plaatsen. Nadien wordt dit getoetst aan de mening van een panel van 100 mannen.

Maar wie gaat zich nu helemaal bloot geven op het VTM-scherm? Een overzichtje: Eveline Hoste, Tanja Dexters, Kelly Pfaff, Sabine Appelmans, Daisy Van Cauwenberghe, Silvia Claes, Wendy Van Wanten, Vanessa Hoefkens, Sandrine Andr en Elke Vanelderen.

Bron: Het Nieuwsblad

DOSSIER: Het najaar van 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Zuur. De ultieme confrontatie tussen de met zuur verminkte Kim en haar ex-vriend, draaideurcrimineel Jurgen. Die laatste hoopt zo op strafvermindering, Kim hoopt echter op iets heel anders. Wraak, hier en nu. - 2055. '2055' leeft al 40 jaar in een instituut dat de mogelijkheid biedt uit eigen wil in isolement te leven. De deur naar het zonlicht kan hij vrijwillig openen. Op een dag wordt hij verrast door een reparateur aan de andere kant van het glas, hij komt de telefoons aan de wand nakijken. Het komt tot een gesprek. Hoe reageert '2055' na 40 jaar isolement op een gefilterde mensenstem? Heeft hij nog gevoelens wanneer hij in iemands ogen kijkt? - Nadja. Wie van ons droomt er niet van een andere, betere versie van zichzelf? En wat als net die versie je een bezoekje brengt in de gevangenis?

'Lockdown', om 21.25 uur op En.

Dossiers