Dany Verstraeten in 'De Slimste Mens Ter Wereld'

zondag 9 september 2007

VTM-nieuwsanker Dany Verstraeten neemt in oktober deel aan het nieuwe seizoen van de populaire En-quiz 'De Slimste Mens Ter Wereld'. Dat meldt Het Nieuwsblad op zondag. De nieuwslezer had eerst bedenktijd gevraagd, maar neemt deel met de volle steun van de directie van de VMMa.

D


any Verstraeten is van bij het begin van VTM nieuwslezer bij de commercile zender uit Vilvoorde. Toen hij werd gevraagd om deel te nemen aan 'De Slimste Mens', moest Verstraeten daar even over nadenken n moest hij toestemming vragen aan de directie van de VMMa. Toen die positief tegenover het voorstel stonden, hapte Verstraeten toe.

Dany Verstraeten blijft voorzichtig omtrent zijn deelname aan de BV-quiz van En. 'Als ik een slechte beurt maak, hoop ik dat ik toch nog binnen mag bij VTM.', aldus de nieuwsanker in Het Nieuwsblad.

DOSSIER: Het najaar van 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

De begaafde student Ben wil geneeskunde gaan studeren aan de universiteit van Harvard. Maar daarvoor moet hij een studiebeurs in de wacht zien te slepen. Hij verdeelt zijn tijd tussen zijn studies, zijn baantje in een kleerwinkel en zijn vrienden Miles en Cam. Op een dag komt hij in een clubje terecht voor begaafde studenten. Die houden zich voornamelijk bezig met het uitdokteren van een onfeilbare methode om te winnen bij blackjack. Zo willen ze naar Las Vegas trekken om er gigantische sommen geld te winnen. Ben is al snel gewonnen voor dit plan en hij neemt steeds grotere risico's om veel geld te verdienen en om zo naar Harvard te kunnen.

'21', film uit 2008 met oa. Kevin Spacey, om 20.40 uur op VTM 3.

Dossiers