'Dancing On Ice' (VTM) krijgt nieuwe naam

maandag 23 juli 2007

Het nieuwe seizoen van de VTM-wedstrijd 'Dancing On Ice' dat in het najaar wordt uitgezonden, krijgt een nieuwe naam. Het schaatsprogramma gaat vanaf nu verder onder de titel 'Sterren Op Het IJs', dat alles blijkt uit een voorstelling op het evenement VTM-swingt.

D


e nieuwe naam is niet de enige nieuwigheid van het nieuwe seizoen. Want dit najaar doen er enkel Vlaamse bekende schaatsers mee, en het aantal schaatskoppels wordt opgetrokken van tien naar twaalf. Dit en meer staat te lezen op het TV-Visieforum.
 
De naam is niet toevallig gekozen. De link naar het kijkcijferkanon 'Sterren Op De Dansvloer' is vlug gemaakt en zal er misschien voor zorgen dat VTM dit jaar de kijkers vanaf het eerste moment mee heeft. Vorig jaar begon de wedstrijd met een mager kijkcijfer, maar de wedstrijd kon naar het einde toe toch flink pieken tot boven het miljoen.

De bv's worden met mondjesmaat gelekt in de pers. Voorlopig zijn namen als Greet Rouffaer, Dean ('Idool 2007'), Tanja Dexters, Lynn Wesenbeeck en Eric Goossens het meest genoemd.

DOSSIER: Sterren Op Het IJs

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Elke stad heeft pendelaars die elke dag naar de stad trekken, maar er zijn nog onverwachte pendelaars: wilde dieren die elke dag de stad intrekken op zoek naar voedsel. In deze aflevering ontdekken we dat deze dieren om te overleven met één poot in de wildernis moeten staan en met de andere in de stad. Voorbeelden hiervan zijn de zwartvoetpinguïn, het nijlpaard en de zwarte beer.

Driedelige BBC-natuurdocumentairereeks waarin onze steden bekeken worden vanuit het perspectief van de (wilde) dieren die erin leven.

'Wild Metropolis', om 21.05 uur op Canvas

Dossiers