Contract voor 'Supertalent'-winnaars TRIPLE E

dinsdag 29 mei 2007

Er is fijn nieuws van het artiestenfront. The Castle Company (TCC) heeft Triple E getekend, het ontwapenende meidentrio dat de gouden medaille n 50.000 euro wegkaapte in het VT4-programma Supertalent in Vlaanderen.

D


oor hun deelname aan 'Supertalent in Vlaanderen' ziet Triple E hun droom werkelijkheid worden. Maar VT4 wil die droom ook waarmaken voor nieuw aanstormend talent. Daarom kan iedereen die de smaak te pakken heeft zelf meedoen aan deze spektakelshow. Al wie zijn of haar talent wil tonen aan anderen kan een mailtje sturen naar supertalent2008@vt4.be , met een korte bio, een korte omschrijving van hun talent en een fotootje of, beter nog, een videootje of een link naar youtube. 

Over Triple E
Triple E is de roepnaam voor de drie zingende zusjes Tillia, Lori en Demi, respectievelijk 17, 15 en 13 jaar oud. De E in hun artiestennaam verwijst naar hun familienaam: Eestermans. Triple E staat voor een uniek vocaal geluid: de 3 stemmen van de meisjes klinken close harmony minstens zo goed als The Andrew Sisters. Al zijn Tillia, Lori en Demi uiteraard iets meer bij de tijd. Het zingen zit de drie meisjes al van jongs af aan in het bloed. Ze gaan trouwens nog elke week trouw naar de zangles. Zoveel ijver, daar moeten wel goede dingen van komen. Twee jaar geleden namen de meisjes al eens een single op n.a.v. een zangwedstrijd in hun thuisstreek. En voortaan mogen ze dus heel Vlaanderen veroveren met hun charmant geluid. VT4 wenst hen alvast veel succes!

DOSSIER: Supertalent in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Humphrey krijgt bezoek van zijn tante, aan wie hij zijn liefde voor het speuren te danken heeft. Plots belandt zij echter zelf in het midden van een moordonderzoek. Ze is getuige van hoe een toerist van zijn balkon wordt gegooid. Humphrey wordt aangevallen op de plaats van het misdrijf en belandt in het ziekenhuis, waar hij quality time doorbrengt met zijn tante, tot ze hem het droeve geheim vertelt dat ze al die tijd had verzwegen.

'Vlaanderen Feest!', om 20.20 uur op En.

Dossiers