Contract voor 'Supertalent'-winnaars TRIPLE E

dinsdag 29 mei 2007

Er is fijn nieuws van het artiestenfront. The Castle Company (TCC) heeft Triple E getekend, het ontwapenende meidentrio dat de gouden medaille n 50.000 euro wegkaapte in het VT4-programma Supertalent in Vlaanderen.

D


oor hun deelname aan 'Supertalent in Vlaanderen' ziet Triple E hun droom werkelijkheid worden. Maar VT4 wil die droom ook waarmaken voor nieuw aanstormend talent. Daarom kan iedereen die de smaak te pakken heeft zelf meedoen aan deze spektakelshow. Al wie zijn of haar talent wil tonen aan anderen kan een mailtje sturen naar supertalent2008@vt4.be , met een korte bio, een korte omschrijving van hun talent en een fotootje of, beter nog, een videootje of een link naar youtube. 

Over Triple E
Triple E is de roepnaam voor de drie zingende zusjes Tillia, Lori en Demi, respectievelijk 17, 15 en 13 jaar oud. De E in hun artiestennaam verwijst naar hun familienaam: Eestermans. Triple E staat voor een uniek vocaal geluid: de 3 stemmen van de meisjes klinken close harmony minstens zo goed als The Andrew Sisters. Al zijn Tillia, Lori en Demi uiteraard iets meer bij de tijd. Het zingen zit de drie meisjes al van jongs af aan in het bloed. Ze gaan trouwens nog elke week trouw naar de zangles. Zoveel ijver, daar moeten wel goede dingen van komen. Twee jaar geleden namen de meisjes al eens een single op n.a.v. een zangwedstrijd in hun thuisstreek. En voortaan mogen ze dus heel Vlaanderen veroveren met hun charmant geluid. VT4 wenst hen alvast veel succes!

DOSSIER: Supertalent in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

In Kattegat lijkt Ragnar het respect van het volk te zijn kwijtgespeeld. Bjorn, die plannen maakt om een expeditie te leiden naar de Middellandse Zee, is bereid om zijn vader enkele oude schepen te lenen, zodat die opnieuw naar Wessex kan varen. Sigud lokt Ivar uit zijn tent.

'Vikings', om 22.40 uur op CAZ.

Dossiers