Claudio Dell'Anno werkt aan kookboek

zaterdag 27 juni 2009

Claudio van restaurant Dell'Anno, de winnaar van het vtm-programma 'Mijn Restaurant!' werkt momenteel aan zijn eerste kookboek. In opdracht van uitgeverij Lannoo bundelt Claudio 45 recepten. Het boek moet klaar zijn tegen de boekenbeurs in november.

D


e jonge chef-kok laat zich ook nu vooral inspireren door de Italiaanse keuken.  'Het wordt nog een heel werk, want ik moet mijn huiswerk klaar hebben tegen 6 juli. Niet zo'n simpele opdracht want ik help ook mee met de verbouwingen in ons restaurant'.

Het eerste kookboek van Claudio komt uit rond 6 oktober. Juist op tijd voor de grote boekenbeurs in Antwerpen. Uitgeverij Lannoo zal de jonge chef-kok daar uiteraard groots lanceren. En zo zal de boekenbeurs opnieuw kunnen rekenen op een grote publiekstrekker.

Bron: De Standaard

'Mijn Restaurant!' 2009 in n aflevering!

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Uit de Kleren' (foto: VTM 2 - © DPG Media 2021)

Aan de hand van opdrachten en vragen via een scherm leren de kandidaten in 30 minuten elkaar beter kennen. Zullen ze na dat half uur hun kleren weer aantrekken of blijven ze nog wat langer in bed om elkaar nog wat beter te leren kennen? De eerste duo's zijn Tori & Niels, Athita & Dean en Angelo en Femke.

'Uit de Kleren', om 21.45 uur bij VTM.

Dossiers