'Callboys' vormen muziekgroep Belga

woensdag 21 augustus 2019
Foto: VIER - © SBS Belgium 2019

Op 5 september zijn de 'Callboys' terug op VIER. Maar ze zijn er dit jaar niet alleen op het scherm, maar ook op het podium. Ze vormen de band Belga.

De 'Callboys' zijn dit najaar ook op het podium te vinden. Ze gaan optreden samen met Isolde Lasoen en Mauro Pawlowski, dat schrijft Het Nieuwsblad.


Het is niet de eerste keer dat 'Callboys' iets met muziek doen. In 2017, wanneer de eerste reeks op tv te zie was, mochten ze al eens een set draaien op Rock Werchter. Belga zal vooral de muziek spelen die in 'Callboys' te horen is. Die muziek wordt omschreven als 'veel funk, veel blazers en de nodige 'pornogitaren'.

Ook de regisseur van 'Callboys', Jan Eelen, heeft een aandeel in de band. Hij staat mee op het podium als gitarist. Belga zal overigens werken met een wisselende bezetting. Onder anderen acteurs Charlotte Vandermeersch en Boris Van Severen verlenen hun medewerking.

Belga hield dinsdag een try-out in de Antwerpse zaal Kavka. Woensdag is er de avant-première van 'Callboys' in Kinepolis Antwerpen. De reeks is vanaf donderdag 5 september weer te zien op VIER.

Bron: Het Nieuwsblad

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

De marginale familie Flodder woont al jaren op een gifbelt, maar kan dankzij de tussenkomst van sociaal werker Sjakie verhuizen naar een leegstaande villa in een residentiële wijk. De drie zonen hebben heel wat op hun kerfstok en dochter Kees neemt het niet zo nauw met de goede zeden. Het zal ma Flodder worst wezen, zolang ze maar illegaal jenever kan stoken in haar kelder. Kees brengt het hoofd van de buurman op hol, terwijl Johnny een verhouding begint met een buurtbewoonster. Haar echtgenoot, een keiharde commandant van een tankbataljon, laat het hier niet bij en begint zijn eigen oorlog tegen de nietsvermoedende Flodders...

'Flodder', om 20.35 uur op Q2.

Dossiers