'Callboys' vormen muziekgroep Belga

woensdag 21 augustus 2019
Foto: VIER - © SBS Belgium 2019

Op 5 september zijn de 'Callboys' terug op VIER. Maar ze zijn er dit jaar niet alleen op het scherm, maar ook op het podium. Ze vormen de band Belga.

De 'Callboys' zijn dit najaar ook op het podium te vinden. Ze gaan optreden samen met Isolde Lasoen en Mauro Pawlowski, dat schrijft Het Nieuwsblad.


Het is niet de eerste keer dat 'Callboys' iets met muziek doen. In 2017, wanneer de eerste reeks op tv te zie was, mochten ze al eens een set draaien op Rock Werchter. Belga zal vooral de muziek spelen die in 'Callboys' te horen is. Die muziek wordt omschreven als 'veel funk, veel blazers en de nodige 'pornogitaren'.

Ook de regisseur van 'Callboys', Jan Eelen, heeft een aandeel in de band. Hij staat mee op het podium als gitarist. Belga zal overigens werken met een wisselende bezetting. Onder anderen acteurs Charlotte Vandermeersch en Boris Van Severen verlenen hun medewerking.

Belga hield dinsdag een try-out in de Antwerpse zaal Kavka. Woensdag is er de avant-première van 'Callboys' in Kinepolis Antwerpen. De reeks is vanaf donderdag 5 september weer te zien op VIER.

Bron: Het Nieuwsblad

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Gezin' (foto: Eén - © VRT 2019)

Pleegzoon Jawad gaat in Willebroek naar een nieuwe school. Hij is zenuwachtig, want hij kent nog niemand in zijn klas. In Beringen zijn de inschrijvingen voor het eerste kleuterklasje gestart. Jonathan en Shareen hopen op een school vlak bij huis. En bij de familie van Steven en Isabelle nemen de twee oudste dochters enkele beslissingen tegen de goeie raad van hun ouders in.

'Het Gezin', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers