Bumba wint een YouTube Award

maandag 21 oktober 2019

Bumba bereikt een nieuwe mijlpaal: 100.000 abonnees op het Franstalige Bumba kanaal op YouTube. Het clowntje ontving daarvoor een YouTube Silver Creator Award, de derde voor Studio 100 na die voor het K3 kanaal en het Nederlandstalige Bumba kanaal.

Bumba vindt het fantastisco magico dat de jonge fans hem en de andere Studio 100 helden volgen ook op het kleine scherm en online, op YouTube, Studio 100 GO en Ketnet.be.


De Studio 100 helden volgen de fans, ook op het kleine scherm, zo ook Bumba. 'Bewegen met Bumba' is een nieuwe mini-reeks, specifiek bedoeld voor het kleine scherm. De eerste afleveringen zullen beschikbaar zijn op 23 oktober op de gratis Studio 100 GO app en vanaf 25 oktober op YouTube. Bumba wil de allerkleinsten op een grappige wijze stimuleren om actief te zijn.

Succesverhaal
Bumba maakt al 15 jaar kindjes blij. Bumba staat voor 220 afleveringen van de reeks op TV, uitgezonden in 33 verschillende landen, meer dan 300 miljoen views op YouTube en Studio 100 GO en uitverkochte zalen met super enthousiaste kindjes voor de Bumba theatershows elk jaar. Het Nederlandstalige YouTube kanaal van Bumba telt 417.000 abonnees. Dat zijn dus samen met het Franstalige kanaal meer dan een half miljoen jonge fans.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

Jillian Armacost is getrouwd met astronaut Spencer. Als hij in de ruimte is, is ze altijd bang dat er iets zal gebeuren. Dan wordt haar angst werkelijkheid. Tijdens een routinemissie verliest de aarde twee minuten het contact met de space shuttle. Niemand weet waarom. Spencer overleeft het voorval en terug op aarde lijkt alles in orde, maar Jillian vertrouwt het niet. Ze denkt dat haar man is veranderd. Wanneer ze zwanger wordt, begint ze nachtmerries te krijgen en wordt ze depressief. Het gevoel blijft knagen dat er iets mis is met haar man. Ze begint bang voor hem te worden en raakt steeds meer in de war. Wordt ze langzaam gek en is ze een gevaar voor zichzelf en haar ongeboren baby's? Of is ze terecht doodsbang voor haar echtgenoot?

'The Astronaut's Wife', film uit 1999 met oa. Johnny Depp en Charlize Theron, om 20.25 uur op VIJF.

Dossiers